Sportszemle — 2013/09/27 at 06:30

Sportszemle 2013.09.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bekeményített az FTC: szurkolókat tiltottak kiHeten fél évig nem látogathatják sem a hazai, sem az idegenbeli mérkőzéseit a labdarúgócsapatnak. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A sportklub első embere először az elhíresült Csatáry-molinó ügyében kér hangot. A csakfoci.hu cikke szerint Kubatov elmondta, ugyan kérték azokat, akik benne voltak, hogy önként jelentkezzenek, de mindössze egy ember tette meg mindezt – ő megbánta tettét.

Embedly Powered

via Hir24

Az MVM a Győr női kéziseinek kiemelt főszponzoraAz MVM Magyar Villamosművek Zrt. és az MVM Csoport kiemelt főszponzori szerződést kötött csütörtökön a női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő Győri Audi ETO KC-vel. Az egy évre szóló szerződést csütörtökön írták alá a Győrött található MeXtrém Kalandparkban, amellyel a csapat tagjai a sajtótájékoztató előtt megismerkedhettek.

Embedly Powered

Indul a Székelyföld Labdarúgó AkadémiaSzakmai együttműködési megállapodást kötött a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda szerda este Csíkszeredán, a magyar konzulátuson. Indul a Székelyföld Labdarúgó Akadémia.

Embedly Powered

Nyereséggel zárt a budapesti vb-rendezésA költségvetés a sportági szövetség (MVSZ) elnökségének csütörtöki ülésén került napirendre, és amint arról az MVSZ honlapja beszámolt, kiderült: a vb nemcsak sikeres volt, hanem nyereséges is. A bevételi és a kiadási oldalon egyaránt félmilliárd forintnál nagyobb összeg szerepelt.

Embedly Powered

via Mno
Szocsi olimpia: Ovecskin az első orosz, aki fut a lánggal2013. szeptember 27., péntek, 08:34 Szerző: MTI Alekszandr Ovecskin, a világ egyik leggólerősebb jégkorongozója lesz az első orosz, aki futhat a februári szocsi téli olimpia vasárnap fellobbanó lángjával. Az NHL-es Washington Capitals csatára pénteken még pályára lép egy felkészülési mérkőzésen, majd azonnal repülőre száll, Olümpiába utazik, az ünnepi esemény után pedig azonnal visszatér az Egyesült Államokba, mert kedden kezdődik az alapszakasz, és a címvédő Chicago Blackhawks lesz csapata ellenfele.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Premier League helyi gazdaságra gyakorolt hatása

Az európai labdarúgásban már évek óta elkülönítünk öt ligát, amelyeket a legerősebbnek, a legpiacképesebbnek és a legmagasabb színvonalúnak titulálhatunk.

Close