Sportszemle — 2013/09/25 at 06:30

Sportszemle 2013.09.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


2015-re kész lesz a Tüskecsarnok és a lágymányos uszoda isA kormány határozata szerint összesen legfeljebb 9,3241 milliárd forint keretösszegben kerülhet sor 2013 és 2015 között annak a programnak új koncepció szerinti megvalósítására, melynek keretében befejeződik a lágymányosi Tüskecsarnok és az új uszodakomplexum beruházás.

Embedly Powered

Női kézi BL: Budapest és Ljubljana versenyben a final fourértEgyelőre még nem dőlt el, hogy lesz-e, és ha igen, hol a férfiakéhoz hasonló final four a női kézilabdázók Bajnokok Ligája aktuális idényének végén. Az európai szövetség végrehajtó bizottságának a montenegrói Milocserben rendezett pénteki ülésén viszont döntöttek arról, hogy a 2014-2015-ös szezontól kezdve új szisztémában rendezik meg a nők elitsorozatát.

Embedly Powered

Ezt a lövőcselt bekajáltuk, Détári kihagyta könyve bemutatójátMegjelent a Détári Lajos pályafutását bemutató önéletrajzi könyv, a hétszeres világválogatottat azonban hiába várták, nem jelent meg az írást bemutató sajtótájékoztatón. Korábbi edzője és apósa, Komora Imre is szót kért a könyvbemutatón, és kimentette Détárit, akinek kiszámíthatatlanságát a zsenialitásával kötötte össze.

Embedly Powered

via Origo
Elkészült az Overdose-filmEgészestés dokumentumfilm készült Overdose-ról, az utóbbi idők legsikeresebb magyar színekben versenyző lováról. A premier november 28-án lesz az HBO csatornán és az HBO GO-n. Az HBO és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Filmteam Kft. produkciójában készült filmet Ferenczi Gábor rendezte, akinek a nevéhez fűződik A barátkozás lehetőségei című alkotás, amellyel a 2009-ben a 40.

Embedly Powered

via Hir24
Minden készen áll az izsáki Eb-rajtraMinden készen áll a rajtra az ünnepélyes megnyitóval csütörtökön kezdődő nyolcadik, izsáki négyesfogathajtó Európa-bajnokságon. “Izsák a helyi vállalkozók összefogásával felkészülten várja a nyitányt” – jelentette ki a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Mondok József, a város polgármestere, egyúttal a szervezőbizottság elnöke, aki ígéretet tett arra, hogy a Bács-Kiskun megyei település kiváló házigazdája lesz az eseménynek.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sport tech meetup – Washington DC

Mint előző bejegyzésemben említettem, egy meghívásnak köszönhetően 2 hetet tölthettem többek között Washington DC-ben. A városnézés mellett pedig minden lehetőséget...

Close