Sportszemle — 2013/09/24 at 06:30

Sportszemle 2013.09.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Császár: Néha kicsit egyedül érzem magamCsászár Gábor a nyáron igazolt Veszprémből a Paris Saint-Germain kézilabdacsapatába, ahol még néha kicsit egyedül érzi magát. A 29 éves irányító a beilleszkedéséről, csapata szezonkezdetéről beszélt a Nemzeti Sportnak.

Embedly Powered

Igazad van, vagy pedig boldog vagyHétfőn százéves a világ legidősebb olimpiai bajnoka, Tarics Sándor. A vízilabdázó a civil életben még többre vitte, mint sportolóként, bár az önmagában kivételes teljesítmény, hogy bekerült az 1936-ban győztes magyar csapatba, mert itthon óriási volt a konkurencia, a magyar válogatott ugyanis 1929-től tíz éven át nem kapott ki.

Embedly Powered

Elkészült az új magyar himnuszElőször játszották le a Magyar Olimpiai Bizottság hétfői rendezvényén azt a himnuszt, amely az elkövetkezendő időkben a magyar aranyérmek alkalmával hangzik majd fel.

Embedly Powered

via Hir24
Három magyar érem a nemzetközi footgolftornánBogár Krisztián nyerte vasárnap a Kisorosziban rendezett nemzetközi footgolfversenyt. A kétnapos Hungarian International FootGolf Kupa honlapja szerint Bogár mögött a világbajnok Lengyel Béla lett a második, Fazekas Gábor pedig a harmadik. A versenyen 55 játékos mérte össze a tudását.

Embedly Powered

eplenyNemzetközi minősítést kapott az eplényi alpesi sípályaNéhány éven belül akár női alpesi sí Világkupa-futamnak is otthont adhat az eplényi Nordica Síaréna, melynek 4-es számú pályáját nemzetközi versenypályává nyilvánították.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fociaréna alkalmazás a magyar labdarúgás szerelmeseinek

Ingyenes mobil appot tett elérhetővé a Telekom. A Fociaréna használatával nyomon követhető az OTP Bank Liga alakulása és megtekinthetők a...

Close