Sportszemle — 2013/09/20 at 06:30

Sportszemle 2013.09.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A magyar edzőket nem érdekelte a Barcelona utánpótlásaA Barcelona és a Dinamo Zagreb mögött a harmadik helyen zárt a Győri ETO U16-os futballcsapata a III. Audi ETO-kupán. A torna főszervezőjének, Vincze Ottónak egyetlen hiányérzete maradt: a hazai edzők többsége ki se látogatott a viadalra. Vincze Ottó szerint a torna tökéletesre sikerült, a barcelonaiak világszínvonalúnak nevezték a viadalt.

Embedly Powered

via Origo
Szász Kitti újra freestyle-világbajnok!Szász Kitti nyerte a Red Bull Street Style tokiói világdöntőjét, s ezzel megvédte címét. A sorozat a szabadstílusú futball nem hivatalos világbajnokságának tekinthető. A sajószentpéteri lány veretlenül diadalmaskodott, ugyanis a “körmérkőzéses” rendszerű selejtezőben mind a hét ellenfelénél jobbnak bizonyult, majd az elődöntőben és a fináléban sem talált legyőzőre.

Embedly Powered

via Hir24
Nemzetközi fair play-diplomát kapott Gyurta DánielGyurta Dániel sportszerű cselekedetért diplomát vehetett át a Nemzetközi Fair Play Bizottság párizsi ünnepségén, melyen összesen 16 sportember, illetve szervezet részesült elismerésben. A múlt évi ötkarikás játékokon 200 méter mellen első, vb- és Eb-győztes magyar úszó az olimpiai sikere után jelentette be, hogy a londoni arany másolatának átadásával is tisztelegni kíván a tragikus hirtelenséggel tavaly április végén, 26 éves korában elhunyt riválisa, a norvég Alexander Dale Oen emléke előtt.

Embedly Powered

Fejvakarás, kézmozgás, kifejezéstelen tekintet – Messi tényleg autista?Lionel Messi sem kerülte el a zsenik sorsát, vele kapcsolatban is folyton felmerül a kérdés, hogyan lehet ilyen jó? Elképesztő cselei, góljai, valamint a pályán mutatott és a pályán kívüli viselkedése miatt nem először mondják rá: valami nem stimmel vele. “Doktor” Romario egyenesen azt mondja: Messi Asperger-szindrómában szenved, ami az autizmus enyhébb formája.

Embedly Powered

via Origo
Sakk: Budapestre látogat a legendás orosz világbajnokSzeptember 29-én Budapestre látogat a legendás sakkvilágbajnok, Garri Kaszparov. A már visszavonult orosz klasszis az Aquaprofit-Polgár Sakkfesztivál keretében jön el a fővárosi Művészetek Palotájába. A programtervezet szerint Kaszparov előadást tart pályafutása legszebb játszmáiból, de várhatóan az egész napos rendezvény más műsoraiban is szerepet kap.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13. menet – a Ferobox Event Ökölvívó Gáláról

Szenzációs hangulat, tapintható feszültség, vér, izzadtság és box minden mennyiségben. Rácz Felix és csapata ismét bizonyította, hogy képes nemzetközi színvonalú...

Close