Sportszemle — 2013/09/19 at 06:50

Sportszemle 2013.09.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Abszurd hokipálya épül a BogdánfynSzinte egyik napról a másikra egy hokicsarnokot építettek a Bogdánfy utcai atlétikapálya közepére, és ezzel szinte háború kezdődött a két sportág között a területért. Azért is abszurd a helyzet, mert az atlétika éppen néhány hónappal ezelőtt vált kiemelt sportággá, mégis szűkülnek a lehetőségei.

Embedly Powered

Meg tudod csinálni!Sok sportoló nemcsak a saját erejében, hanem a szavakéban is hisz. Motyognak, látványosan morognak, kiabálnak, magukban beszélnek. A szövegeléssel korántsem pazarolják az energiát, adott esetben ezeknek a hangosan kimondott szavaknak köszönhetik a győzelmet. Hogyan lesz a meccs része a belső monológ, és miért kockázatos, ha lehülyézik magukat a sportolók?

Embedly Powered

via Origo
Női kézi BL: Még a lépcsőkön is álltak – Szűcs GabriellaAz egy dolog, hogy lesz két magyar csapat a női kézilabda Bajnokok Ligájában, de lesz még egy extra magyar játékos is, merthogy Szűcs Gabriella és a romániai HCM Baia Mare is feljutott a főtáblára a hétvégi selejtezőkben – éppen a Győr csoportjába. Szűcs szerint még a lépcsőkön is álltak a Holstebro elleni döntőben.

Embedly Powered

Van, aki már önálló skót olimpiai csapatot tervezEgy év múlva szavaznak a skótok arról, hogy függetlenedjenek-e Nagy-Britanniától. Skócia önállóvá válását, az ország sportolói már nem brit, hanem skót színekben indulnak a 2016-os riói nyári olimpián Shona Robinson skót sportminiszter szerdai bejelentése szerint.

Embedly Powered

Elkezdődött az év pereMegindult a maratoninak ígérkező tárgyalás a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében.K. Zoltán elsőrendű vádlott és 16 társa hivatali vesztegetés bűntette miatt állt a bíróság elé. A bundabotrány lassan négy éve robbant ki, a korábban meggyanúsított S. László, H. Gábor után A. Zoltán, a Haladás volt  vezetőedzője (a REAC, a Diósgyőr és a Siófok korábbi trénere) volt az első igazán nagy név a történetben.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Újragondolták a legnagyobb futball klubok logóit

Az egyik grafikus cég művészei újragondolták a világ legnépszerűbb labdarúgó klubok címereit. A leegyszerűsített, minimalista stílus igazán maivá tette a...

Close