Sportszemle — 2013/09/18 at 06:30

Sportszemle 2013.09.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hihetetlen magyar ötletet csodálnak AmerikábanVan a hokiéletben olyan, amiben képesek vagyunk megelőzni Kanadát? Kérem tisztelettel, igen! Sőt, ezen ők is megdöbbentek! A yahoo sportson(!) fut Észak-Amerika egyik legnépszerűbb hokiblogja az nhl puck daddy. Gyaníthatóan nem sűrűn írnak magyar csapatról, a magyar hoki történéseiről, tán ezért is megtisztelő, hogy felfigyeltek a fehérvári ötletre.

Embedly Powered

via Hir24

Elfogadta olimpiai sportként a NOB az autósportotA Nemzetközi Olimpiai Bizottság a kétéves ideiglenes elismerés leteltével elfogadta olimpiai sportként az autósportot. A Nemzetközi Automobil Szövetség honlapján olvasható közlemény szerint a NOB végrehajtó bizottsága a múlt kedden, Buenos Airesben zárult ülésén hozta meg a döntést, figyelembe véve az Olimpiai Chartában foglalt sportszakmai és szabályozási követelményeket.

Embedly Powered

A magyar csapat vonul a XXIV. nyári olimpiai játékok megnyitóünnepségén.A politikában is befutottak 88 hőseiAz 1988-as olimpia hat bajnoka vezeti a magyar sportot. Hárman a Magyar Olimpiai Bizottság irányítói, Nébald György a sportot felügyelő államtitkárság egyik vezetője, Ábrahám Attila a sikersportág, a kajak-kenusok főtitkára. Gyulay Zsolt pedig Hungaroring- és dohányfőnök lett. Őket faggattuk karrierjükről a szöuli olimpia 25. évfordulóján.

Embedly Powered

Mészáros DömötörHalálra röhögtem magam DzsudzsákékonMészáros Dömötör az elmúlt évtizedek egyik legjobb magyar röplabdázója, de már hat éve nem játszott a magyar válogatottban. Korábban a világ legjobb bajnokságában, Olaszországban szerepelt, majd Dubajba, nemrég pedig Libanonba igazolt, ahol az utcai harcok helyett paradicsomi körülmények fogadták. A bajnokság szünetében a Csongrád megyei másodosztályú Csengele csapatában focizik, ahol többször lehülyeniggerezték már, ennek ellenére nagyon élvezi az amatőr foci szépségeit. A magyar fociválogatottról azonban lesújtó véleménnyel van.

Embedly Powered

via Origo

MundiadvocatFelcsúton rendezik jövőre az ügyvéd vb-t – a főpróba jól sikerültMundiavocat 2014 Budapest-Felcsút, avagy az Ügyvédek Labdarúgó-világbajnoksága, amelynek központi helyszíne a Puskás Akadémia és az új akadémiai Makovecz-stadion lesz. Az elmúlt hétvégén a vb-t harminc éve szervező párizsi CSO és az Ügyvédek Sport Világszövetsége közgyűlésre és persze közös futballozásra hívta a csapatvezetőket, akik a jövő évi, kétezer fős rendezvény helyszíneivel ismerkedtek és mindvégig a Puskás Akadémia vendégei voltak.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jaj, szegény squash!

Komoly döntéseken van túl a sportvilág! A Nemzetközi Olimpiai Bizottság [NOB] 125. buenos airesi nagygyűlésén számos szívszorító pillanatnak szurkolhattak szerte a...

Close