Sportszemle — 2013/09/17 at 06:30

Sportszemle 2013.09.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


BL: maradtak a pénzdíjak, a győztes akár 37 milliót kereshetAz előző kiíráshoz hasonlóan a mostani idényben is 910.3 millió euró (273 milliárd forint) lesz a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő 32 csapat pénzdíja, a sorozat győztese pedig ideális esetben akár 37.4 millió euróval (11.2 milliárd forint) is gazdagodhat. A csoportkörben érdekelt együttesek mindegyike rajtpénzként 8.6 millió eurót kap.

Embedly Powered

Kétnapos kosárünnep a VárosligetbenRendhagyó módon két nap alatt rendezik meg jövő pénteken és szombaton a magyar kosárlabdázás ünnepét a városligeti Műjégpályán. A program keretében rendezik a 21. streetball-gálát,valamint a 3×3 Euro Tour-döntőre és egy szakmai konferenciára is sor kerül.

Embedly Powered

Miért ilyen vonzó az NB I.?Fura ellentmondás, hogy miközben nemzetközi kupacsapataink még az augusztust sem érték meg, a magyar klubok már B tervként szerepelnek a külföldön játszó, és váltáson gondolkodó focisták számára. A többség a játéklehetőség miatt választja a hazatérést, de az élcsapatok anyagi helyzete is vonzóvá teszi az NB I.-et, ahonnan ugyanakkor a legritkább esetben van visszaút külföldre.

Embedly Powered

via Origo

Felkarolják a 17 éves magyar kamionostJövőre a MAN gyári támogatását élvezve versenyezhet a kamion Európa-bajnokságon Major Benedek, az Oxxo Energy Truckrace Team 17 esztendős magyar pilótája. A megállapodás aláírása alkalmából rendezett hétfői sajtótájékoztatón Jobbágy Ákos, az istálló vezetője azt mondta, már javában tervezik a 2014-es szezont, ennek értelmében a világ legfiatalabb kamionos pilótája a csapattal is meghosszabbította szerződését.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

US Open 2013

Egy meghívásnak köszönhetően a nyáron 2 hetet tölthettem Washington DC-ben, illetve New Yorkban. Ha pedig már ott voltam, nem hagytam...

Close