Sportszemle — 2013/09/13 at 07:00

Sportszemle 2013.09.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A katari foci-vb miatt mindenki szívni fog„Sok megbeszélés és tanácskozás után kritikus szemmel úgy látom, nem volt bölcs úgy határozni, hogy Katarban nyáron legyen a világbajnokság. Annak ellenére sem, hogy a katariaknak nem jelentene gondot a megfelelő légkondicionálás biztosítása” – jelentette ki a napokban Sepp Blatter FIFA-vezér, akit azóta támadtak, mióta az arab országnak adták a rendezést.

Embedly Powered

A Digi támogatja a Győrt és a VeszprémetA Digi televíziós csatorna a 2013/14-es idényben szponzorként támogatja a kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő MKB-MVM Veszprém férfi és a Győri Audi ETO női csapatát. Amint az a Digi csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: a Győrrel sorozatban a harmadik idényre, a Veszprémmel pedig a tavalyi, rövid távú együttműködést követően most a teljes szezonra újították meg a megállapodást.

Embedly Powered

Nem vagyok halott, nem vagyok börtönbenJames Bannon 20 évesen beépült Anglia egyik legrettegettebb huligáncsoportjába. Hazudott, szerepet játszott, verekedett, ivott, barátokat szerzett, fiúból férfi lett, és sokszor ő sem tudta, hogy akkor ő most ki, rendőr vagy Millwall-huligán? A most 48 éves exrendőr-színész meg is halhatott volna, de sikerült eljátszania az analfabéta vagányt, most pedig megírta az igaz történetét, vállalva, hogy a volt bandatagok bármikor felkereshetik.

Embedly Powered

via Origo
Ők hirdethetik a birkózó vb-tKözterületi hirdető partnert választott a Magyar Birkózó Szövetség a felnőtt kötöttfogású, szabadfogású és női birkózó világbajnokságra. A megbízásra hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás útján választották ki a nyertest. A megbízást három részre osztva hirdették meg, az első Budapestre, míg a másik vidékre szól, a harmadik pedig plakátgyártás volt.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vesztett a csapatod? Többet eszel!

Világrengető probléma megoldásán dolgoztak tudósok, akik kijelentették, hogy a vesztes csapatnak szurkolni egészségtelen. Ez például a magyar válogatott vesztett mérkőzései...

Close