Sportszemle — 2013/09/12 at 07:00

Sportszemle 2013.09.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy terveket sző a NOB új elnökeÉrzelmileg túlfűtött nap volt – jellemezte megválasztásának napját Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) új, kilencedik elnöke. Az 59 éves, tőrvívóként 1976-ban olimpiai bajnok német sportdiplomata keddi, bemutatkozó sajtótájékoztatóján azt mondta: nem akar sokáig ünnepelni, sok terve van, amelyek elsősorban a sportolók érdekeit szolgálják majd.

Embedly Powered

Nadal a tökéletes teniszről, Djokovics önkritikájaRafael Nadal kiváló játékkal győzte le Novak Djokovicsot a US Open fináléjában. A spanyol teniszező a mérkőzés után beszélt a Grand Slamről és a szörnyű adózási rendszerről is, a szerb világelső pedig motivációként tekint az újabb vereségre. Djokovics ugyanis a legutóbbi négy US Openen döntős volt, ám csak egyszer tudott nyerni.

Embedly Powered

Hivatalos, Räikkönen a Ferrarihoz igazoltVége a találgatásoknak, a Ferrari ma bejelentette, hogy a 2007-es világbajnokuk, Kimi Räikkönen visszatér a csapathoz 2014-ben.

Embedly Powered

via Hir24
Hegedüs: ünnepre készül a birkózótársadalom a budapesti vb-n A Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnapi döntése után a világ birkózói ünnepelni érkeznek a jövő hétfőn kezdődő budapesti világbajnokságra a magyar szövetség elnöke szerint. A szervező bizottságot is vezető Hegedüs Csaba jelezte, hogy a birkózás olimpián maradásért vívott több hónapos küzdelme miatt a vb-szervezés is nehézségekbe ütközött.

Embedly Powered

Kaposváron összefogtak a klubok a röplabdáértA sportág hazai népszerűsítése is a cél a kaposvári röplabdacsapatoknál – erről közös sajtótájékoztatón számolt be a férfiaknál bajnok és kupagyőztes Fino Kaposvár, valamint a női Kaposvári RC és Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely SE. A Fino férficsapata 15-szörös bajnokként és 16-szoros Magyar Kupa-győztesként készül az október közepén rajtoló szezonra.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Öt ok, amiért a hazai sportéletben eddig még nem következett be a „digitális átállás”

„Európai Uniós kötelezettségünknek eleget téve eljött a digitális átállás éve a televíziózásban.”

Close