Sportszemle — 2013/09/11 at 07:00

Sportszemle 2013.09.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi BL: lesz magyar pályázat a négyes döntőreMár biztosan lesz magyar pályázat a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének megrendezésére, a tervek szerint a Papp László Budapest Sportaréna adna otthont a jeles eseménynek. Akár két magyar csapat is eljuthat a final fourig.

Embedly Powered

Elindult a sportolanemzet.huTematikus, össznemzeti sportplatform indult kedden, Szegeden: a sportolanemzet.hu weboldal minden sportágban igyekszik minden fontos információt megadni – mondta el a projekt vezetője a kedden tartott sajtótájékoztatón. Hoffmann Pál kifejtette: ez egy platform azoknak, akik szeretik a sportot, akik sportolnak vagy sportolni szeretnének, akár egyedül, akár társakkal vagy csapatban, kezdőktől az élsportolókig.

Embedly Powered

Knézy Jenő viszont remekül teljesített!Knézy Jenőnek igaza van abban, hogy ezt megtette (egy ideje egyébként már próbálkozik ezzel). S ezáltal ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a román-magyar selejtezőn: szakított egy ócska paradigmával, mégpedig azzal, hogy folyamatosan azt hazudja a „magyarfoci” környezete a nyilvánosság előtt immáron legalább négy évtizede, hogy amit látunk, az „biztató”.

Embedly Powered

via Mno
A kormány újabb 40 milliárdot költ stadionokraA kormány egyetértésével a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínére – jelentette be Csányi Sándor MLSZ-elnök kedden. Az MLSZ elnöke az Orbán Viktor miniszterelnökkel és Michel Platinivel, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökével tartott sajtótájékoztatón elmondta, az új Puskás Ferenc Stadion adhatna otthont Eb-mérkőzéseknek.

Embedly Powered

via Origo
Kovács István és Szántó Imre más elnököt akarKovács István olimpiai bajnok és Szántó Imre mesteredző lemondott a Magyar Ökölvívó Szövetségben betöltött tisztségéről.

Embedly Powered

Péntek 13-án nyitja kapuit a 13. Budapesti Nagy SportágválasztóSzeptemberben a tanévkezdés időszakában sok családban felmerül a kérdés, hogy valamit sportolni is kellene a gyereknek. De vajon milyen mozgásformát válasszanak, ami tetszik is neki, van hozzá érzéke, viszonylag közel van a lakhelyhez és a családi kassza is elbírja a finanszírozását?

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miből lesz bevétele a stadionjainknak?

Sokkal egyszerűbb lenne, ha a cím csak egy költői kérdésnek bizonyulna, azonban sportgazdasági megközelítéseket alapul véve egy abszolút releváns és...

Close