Sportszemle — 2013/09/10 at 07:00

Sportszemle 2013.09.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


EU-s pénzből vehette meg Bale-t a RealDerk Jan Eppink EP-képviselő vizsgálatot kezdeményez Gareth Bale nyári átigazolása miatt. A gyanú szerint az egyik spanyol állami bank, a Bankia finanszírozta a transzfert. Ez a bankot az Európai Stabilitási Mechanizmus keretén belül mentették meg, csaknem 19 milliárd eurós feltőkésítéssel.

Embedly Powered

“Borzalmas ilyet a saját edződtől hallani”Előbb azt tanulta meg, milyen az, ha nem hisz benne az edzője, aztán azt is, milyen, ha elhagyja a párostársa. Ma pedig már azt is tudja, hogyan képes 7 hét alatt felépíteni és visszaküzdeni magát a női kajakválogatottba. Az olimpiai bajnok Szabó Gabriella innen nyert két aranyat a duisburgi vb-n.

Embedly Powered

via Hvg
Fodor Rajmund és a magyar pólósok Máltán is oktatnakEgyre több magyar klasszis játszik nyaranta a máltai vízilabda-bajnokságban, igazi happening az ottani szezon. Az olimpiai bajnok Fodor Rajmund pedig egyedülálló vízilabdatábort működtet a szigeten, már negyedik éve. Véget ért múlt héten a máltai vízilabda Premier League, sorozatban negyedik alkalommal lett bajnok a Neptunes csapata, soraiban dr. Molnár Tamással.

Embedly Powered

via Hir24
“Senki nem gondolhatta komolyan” – A birkózók elnöke a “megmenekülésről”A Magyar Birkózó Szövetség elnöke szerint “a birkózással érintett” emberek közül senki nem gondolta igazán komolyan, hogy a sportág kikerülhet az olimpiai programból. Mint ismeretes, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnapi döntése értelmében a birkózás maradt a 2020-as játékok programjában, amelyet az egy nappal korábbi szavazás eredményeként Tokió rendezhet.

Embedly Powered

Dr. Csötönyi Sándor és a Felix Promotion összefogEgyüttműködési megállapodást írt ma alá a Magyar Ökölvívó Szövetség és a Felix Promotion menedzseriroda. A Rácz Félix vezette cég segíti ezentúl a Dr. Csötönyi Sándor vezette szövetség médiatevékenységét, vagyis azon fognak dolgozni, hogy az amatőr ökölvívás ismertsége és népszerűsége ismét az őt megillető helyére kerüljön Magyarországon.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tokió rendezi a 2020-as olimpiát, a birkózás marad a programban

A japán főváros 1964 után rendezhet újra nyári játékokat. A NOB arról is döntött, hogy a birkózás 2020-ban is maradhat...

Close