Sportszemle — 2013/09/09 at 06:30

Sportszemle 2013.09.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

A MÁV a román kődobálókat is feljelentiA MÁV előzetes felmérései alapján több millió forintos kár keletkezett abban a különvonatban, amely a magyar fociválogatott szurkolóit szállította a bukaresti világbajnoki selejtező mérkőzésre és vissza. Belül a magyarok, kívül a románok rongáltak, a romániai kődobálás miatt felvették a kapcsolatot a román vasúttársasággal és a román hatóságokkal, és büntetőfeljelentést tesznek.

Embedly Powered

via Origo

Havas Attila egy futamra a világbajnoki címtől20130613-havas-attila-motorcsonakversenyzo11Havas Attila nyerte a gyorsasági motorcsónak-világbajnokság Formula 500-as kategóriájának olaszországi versenyét, ezzel egy futammal a zárás előtt vezet az összetettben.

Embedly Powered

Több mint 7300-an értek célba a 28. Nike Budapest FélmaratononA rekordszámú, csaknem 13 ezer résztvevő közül 7305 egyéni induló ért célba a vasárnap rendezett 28. Nike Budapest Félmaratonon, amelyen szintén részvételi csúcsot jelentő 1330 csapat, valamint a magyarokon kívül 65 ország 1600 versenyzője rajtolt.

Embedly Powered

Remek szpot a GuinnesstőlSzívmelengető reklámszpotot csinált a BBDO New York a Guinnessnek, amiben kerekesszékben ülve kosárlabdázik hat barát.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

MLSZ: több mint 42 milliárd forinthoz jutottak a klubok a TAO-támogatásból

A labdarúgó egyesületek számára jóváhagyott TAO támogatási összeg 2011/12-ben 19,1 milliárd forint volt, a társaságiadó-kedvezményekre alapozott program ismertebbé válásával pedig...

Close