Sportszemle — 2013/09/06 at 06:30

Sportszemle 2013.09.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Győrbe jön a Barcelona utánpótlás futballcsapataEurópai élklubok futballcsapatai – köztük az FC Barcelona, a Benfica és az idei korosztályos klubvilágbajnok Dinamo Zagreb – is részt vesznek a III. Audi Kupán, melyet az U16-os korosztálynak rendeznek Győrben. “Tavaly egy Audi által támogatott csapat, a Hoffenheim nyerte a kupát, most a Barcelona indul, amely szintén a cég által szponzorált klubok közé tartozik.”  – mondta a névadó szponzor nevében Lőre Péter kommunikációs igazgató a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

Rövidebb átigazolási időszakért kampányolnak a fociedzőkAz európai nagy csapatok vezetőedzői egyaránt rövidebb átigazolási szezont szeretnének, mert szerintük a mostani szisztémában kiszámíthatatlan a helyzetük. “A klubvezetőknek így jó, ahogy van, de mi, edzők úgy gondoljuk, hogy az átigazolási piacnak hamarabb kellene zárulnia” – mondta Andre Villas-Boas, a Tottenham Hotspur edzője a trénerek Nyonban, az európai szövetség (UEFA) központjában tartott megbeszélése után.

Embedly Powered

via Origo

Mexikói, osztrák és orosz F1-es futam a 2014-es tervezett programbanMexikói, osztrák és orosz futam is szerepel a Forma-1-es világbajnokság jövő évi tervezett programjában. A Magyar Nagydíj időpontja: július 27.

Embedly Powered

Több mint 42 milliárd forinthoz jutottak a klubok a TAO-támogatásbólA labdarúgó-egyesületek számára jóváhagyott TAO támogatási összeg 2011/12-ben 19,1 milliárd forint volt, a társaságiadó-kedvezményekre alapozott program ismertebbé válásával pedig ez 2012/13-ban 23,3 milliárd forintra emelkedett – a magyar szövetség (MLSZ) összegzése szerint.

Embedly Powered

Több mint ezer résztvevőt várnak a budaörsi sportválasztóraA tavalyi debütálás után pénteken is több mint ezer résztvevőt várnak a II. őszi budaörsi sportválasztó napra, amelyen az érdeklődők – elsősorban gyerekek – kilenc sportágat próbálhatnak ki. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón elhangzott, hogy három helyszínen, az Árok utcai Szabadidő Parkban (asztalitenisz, cselgáncs, karate), a műfüves labdarúgópályán (labdarúgás, kézilabda, futsal) és a budaörsi tenisz centrumban (tenisz, atlétika, autó-motor) lesz lehetőség a sportágakkal való ismerkedésre.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Egyedülálló számítógépes háttér segíti a magyar sakkozót

Rapport Richárd felkészülése új szintre léphet, ugyanis a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő válogatott sakkozó ezentúl a Docler Holding szervertermét használhatja.

Close