Sportszemle — 2013/09/03 at 06:30

Sportszemle 2013.09.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Itt a világ legdrágább átigazolásaHivatalosan is bejelentette honlapján a Real Madrid, hogy leigazolta Gareth Bale-t a Tottenham csapatától, bár a transzfer összegét nem hozták nyilvánosságra. A hírek 99 millió euróról (28,7 milliárd forint) és hatéves szerződésről szólnak.

Embedly Powered

Befelé pattant a labda a kajak-kenu vébénA magyar kajak-kenu válogatott minden idők egyik legpazarabb világbajnoki szereplését produkálta Duisburgban, akkor is, ha vasárnap egy sebességgel kisebb fokozatba kapcsolt a példátlan szombati aranyesőt követően. Jól látszik a generációváltás a válogatotton, de kérdés, hogy mi lesz a Kovács, Janics párossal. Bár eredményes tornát zártunk, a magyar szövetségben komoly reformok jönnek.

Embedly Powered

via Origo
“Varga Daniként kellett hitelesnek lennem”Harminc éves korára nagyjából mindenen átment, amin egy élsportoló átmehet. A magyar vízilabda válogatott csapatkapitányával önismeretről, megalkuvásról, együttműködésről, megdicsőülésről beszélgettünk.

Embedly Powered

via Hvg
Gyémánt fokozatú támogatót kapott a MOBA hétfői sajtótájékoztatón Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy a szerződés szerint a pénzintézet 2016 év végéig összesen 130 millió forintos támogatást biztosít a magyar olimpiai mozgalom számára. Borkai Zsolt, a MOB elnöke a megállapodás létrejöttét jelentős pillanatnak nevezte az olimpiai bizottság életében.

Embedly Powered

via Mno
Sportfesztiválok nőknek és szépkorúaknak a Kopaszi-gátonVasárnap és hétfőn is rendeznek sportfesztivált a Kopaszi-gáton. Előbb a 15. Coca Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválnak, majd a Szépkorúak Testébresztő Fesztiváljának ad otthont a terület.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatják a labdarúgás alapító okiratát

Az angol labdarúgó szövetség, az FA [The Football Association] idén ünnepli megalakulásának 150. évfordulóját. Ezen apropóból komoly emléktárgyakat tárnak a...

Close