Sportszemle — 2013/09/02 at 06:30

Sportszemle 2013.09.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kajak-kenu vb: 17 érem, 7 arany a mérleg, 2. hely az éremtáblánA magyar küldöttség tizenhét éremmel zárta a vasárnap este befejeződő duisburgi kajak-kenu világbajnokságot: hét arany, öt ezüst, öt bronz került a kalapba, ezzel a második helyen végzett az éremtáblán a németek (8-6-2) mögött. Az eredménysoron felül az is jó hír, hogy az olimpiai számokat tekintve 4-1-2 volt a mérleg, ami ugyancsak kitűnő eredmény, hiszen a mieink megnyerték az „olimpiai pontversenyt”.

Embedly Powered

Overdose visszavonult, testvére győzelemmel debütáltTöbb ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban. Tizenkilencre már nem húzott lapot Mikóczy Zoltán, mert Overdose huszadik futása elképzelhető, hogy a ló életébe került volna. De legalábbis komoly sérülést kockáztatott volna a magyar lóversenysportot az utóbbi években a közbeszédben tartó lónak, ha az eredeti tervek szerint futással búcsúzott volna a közönségtől.

Embedly Powered

via Hir24

Meskó Zoltánt kirúgta a PatriotsMiközben mindenki azzal volt elfoglalva Bostonban, hogy Tim Tebow vajon megy vagy marad (egyébként megy…), a New England csendben megvált kipróbált punterétől, Meskó Zoltántól.

Embedly Powered

Csányi: Extra adók miatt kevés a szponzorpénz a futballbanCsányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a válogatottnak nagyobb esélye van sikeresen szerepelni, mint a klubcsapatoknak. Az MLSZ vezetője a Sport TV Sportgazdaság című pénteki műsorában azt mondta: az akadémiákból minden évben kikerülnek olyan tehetséges játékosok, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy nemzetközileg is ismert futballisták legyenek.

Embedly Powered

Simon Tibor ma lenne 48 évesTízszer, százszor beszéltünk. Kis túlzással törzsvendég voltam az éttermében – na jó, ez tényleg túlzás, de havonta 3-4 alkalommal megfordultam ott. Nem merném a barátjának nevezni magam, de kincsként őrzöm a tőle kapott bort, melyet 1994 szilveszterén adott, és melyet aláírt. Simi ma lenne 48 éves.

Embedly Powered

A SZÚR lesz az idei FociFesztivál gálamérkőzése

A jövő vasárnapi, ezúttal harmadik alkalommal sorra kerülő FociFesztivál gálamérkőzése a SZÚR, azaz a Színész-Újságíró összecsapás lesz. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a rendezvény két műsorvezetője Hajdú B. István és Harsányi Levente lesz.

 

Embedly Powered

Sportfotók, amiktől eláll a lélegzetedPár napja hirdettek győzteseket a Red Bull 2013-as Illume fotópályázatán. A világ összes tájáról érkeztek képek az elmúlt három évből, utoljára ilyen konteszt 2010-ben volt. Bemutatjuk az általunk legjobbnak talált fotókat. A cikk tetején az amerikai Surfer Magazin megbízásából dolgozó Jimmy Wilson készítette fotó látható .

Embedly Powered

via 444

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Flashmobbal hívták fel a NOB figyelmét a sportág olimpián tartására a magyar birkózók

Figyelemfelkeltő akciót, flashmobot rendezett a Magyar Birkózó Szövetség a budapesti Hősök terén, hogy ezzel is üzenjen a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak...

Close