Sportszemle — 2013/08/30 at 06:30

Sportszemle 2013.08.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


“Az egész világ a csodájára jár majd a Puskás Stadionnak”A beruházásért felelős Nemzeti Sportközpontok (NSK) aláírta a szerződést a Közti Zrt.-vel az új Puskás Ferenc Stadion tervezésére. A különleges, “stadion a stadionban” koncepció szerint felépülő létesítmény első látványtervei már ősszel elkészülhetnek.

Embedly Powered

via Hir24

Zseniális magyar ifjúsági vitorlázók verték rommá a világotVadnai Jonatán és Érdi Mária is ifjúsági vitorlázó-világbajnok lett a Byte hajóosztályban. A két sportoló ezzel kvótát szerzett a 2014-es nancsingi ifjúsági olimpiára.

Embedly Powered

Júdás mentheti meg JamaicátJamaica verhetetlen volt az augusztusi moszkvai világbajnokság sprintszámaiban, mégis sötét felhők gyülekeznek a karibi ország atlétikai pályái felett. A vb előtt olimpiai bajnokokat kaptak doppingoláson, most egy volt doppingellenes ügyvezető cikke után leminősítéssel és a világversenyekről való kizárással fenyegetik Usain Boltékat. Az eddig tétlen jamaicai politikusoknak villámgyorsnak kellene lenniük.

Embedly Powered

via Origo

Görbicz: A lelki gátat áttörtükUjjsérülése tipikus, 3-4 hét alatt gyógyul, de ő már jövő héten edzésre jelentkezik: Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC válogatott kézilabdázója szerint csapata erősödött a következő BL-szezonra, védekezésben nő majd a játékvariációik száma. A DIGI Sport Reggeli start című műsorában az irányító elmondta: a Skopje-Lujbljana-Larvik-Fradi négyest érzi fő ellenfélnek. Nincs olyan ajánlat, ami kimozdíthatná Győrből, a vébén pedig Böhn kapitányért is játszanak, és cél akár az aranyérem.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.08.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close