Sportszemle — 2013/08/29 at 06:30

Sportszemle 2013.08.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ezt inkább nem mondanám mikrofonbaKozák Danutával nagyot fordult a világ, amióta tavaly két aranyérmével a londoni olimpia legeredményesebb magyar versenyzője lett. A 26 éves kajakost boldoggá teszi, hogy az emberek örülnek a sikereinek, a média érdeklődését viszont igyekszik kizárni. Nem szomorú, amiért a júniusi Eb-n kikapott a Szerbiát erősítő Benedek Dalmától, sőt még drukkol is neki.

Embedly Powered

via Origo

Szombathely: 9.6 milliárd stadion és csarnok építéséreA kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy 9.6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére – jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott fideszes országgyűlési képviselője. Ismertetése szerint a kormányzat támogatja a szombathelyi városvezetés által megfogalmazott rekreációsövezet-fejlesztési stratégiát.

Embedly Powered

Ez egy sportbarát kormány – tenisztábort indított Szávay ÁgnesTenisztábort indított Soltvadkerten az idén visszavonult Szávay Ágnes, aki legjobbjaként a 13. helyen állt a női világranglistán 2008-ban. A hagyományteremtő céllal életre hívott rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy két turnusban összesen 36 határon túli gyermek tanul a 24 éves ex-játékos szülővárosában.

Embedly Powered

via Hvg

Világbajnok hokissal rajtol a MOL LigaA 2002-ben világbajnok Marek Uram, a magyar nemzeti csapat alapembere, Ladányi Balázs, illetve a 225-szörös válogatott Horváth András is a MOL Ligában folytatja. Garantált a jövő hétfőn kezdődő jégkorong MOL Liga színvonalának emelkedése.

Embedly Powered

Névadó szponzort kapott a női futball NB IA női labdarúgás felzárkóztatását tűzte ki célul a sportág hazai szövetsége (MLSZ), a program részeként névadó szponzora lett a női NB I-nek, amely ezentúl a Jet-Sol Liga nevet viseli. Vági Márton főtitkár a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, az MLSZ elnöksége januárban döntött arról, hogy programot indít a szakág fejlesztése érdekében.

Embedly Powered

Megszaladt a futóbizniszA futásnak van egy nagy előnye a legtöbb sporthoz képest: nem kell hozzá semmi, se játékostársak, se különösebben drága sporteszközök, de kiemelkedő labdaérzékre és egyéb speciális képességekre sincs szükség, csupán akaraterő kérdése. Nem véletlenül vált a sportszeretők és fogyni vágyók egyik kedvencévé. Ha pedig sokaknak kedvence valami, akkor aköré bizonyosan épül egy iparág. Összegyűjtöttük a futóbiznisz legfontosabb elemeit.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hány éves is Falcao?

Radamel Falcaonak, az Atlético Madrid sztárcsatárának AS Monacohoz igazolása az idei nyár egyik nagy slágere volt. A több szempontból a...

Close