Sportszemle — 2013/08/27 at 06:30

Sportszemle 2013.08.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A sikerkapitány munka nélkül maradhat a kajak-vb utánKezdetét veszi a magyar kajak-kenusport strukturális átalakítása, a szövetség weboldalán már pályázni lehet az újonnan létrehozott szakmai igazgatói posztra. A szövetségi kapitányi pozíció megszűnik, a londoni sikerkapitány, Storcz Botond pedig nem pályázik az új vezetői tisztségre. Mi a baj a nem bratyizós kapitánnyal?

Embedly Powered

via Origo

Alakul a Debrecen új stadionjaBokrétaavató ünnepséget tartottak hétfőn a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol rövidesen befejezik a külső szerkezeti elemek építését és kezdődik a játéktér kialakítása. „Köszönjük a Lokinak, jobb felvezetéssel nem is szolgálhattak volna az ünnepséghez” – utalt Kósa Lajos polgármester a DVSC-TEVA vasárnapi 4-1-es győzelmére a Ferencváros ellen.

Embedly Powered

via Hir24

Rózsa Csilla: Négy verseny, négy győzelemParádés győzelmi sorozatot épített augusztusban a magyar golf legnagyobb tehetsége, Rózsa Csilla, aki az elmúlt három héten két németországi nemzetközi viadalt is megnyert, a kettő között pedig megvédte címét a Junior Magyar és Nyílt Golfbajnokságon, majd a Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság bajnoknői címét gyűjtötte be.

Embedly Powered

Fradi táborA Fradi nézőszáma 36,9 százalékkal nőttLepergett az NB I első öt fordulója, így már érdemes elemezni a nézőszám-adatokat. A Ferencváros össznézettsége 36,9 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportos magyar startupok – Scoreshare

Prezi, Ustream, LogMeIn: Fejlődő tudásalapú magyar vállalkozások – startupok - a világhírnév útján. De vajon sportos vonalon is elképzelhető ugyan...

Close