Sportszemle — 2013/08/26 at 06:30

Sportszemle 2013.08.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Október elején dönt a FIFA a téli vb-rendezésrőlA Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke szerint a szervezet végrehajtó bizottsága hamarosan dönthet arról, hogy mégse nyáron rendezzék meg a 2022-ben esedékes katari világbajnokságot. Joseph Blatter hozzátette, várhatóan az október 3. és 4. között Zürichben sorra kerülő kongresszuson vitatják meg, hogy milyen időpont lenne az ideális a torna megrendezésére.

Embedly Powered

Gareth Bale = az NB I 16 csapatának játékosaNapok kérdése és Gareth Bale a világ legdrágább futballistája lesz, miután a Real Madrid labdarúgócsapata egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint 100 millió euró körüli összeget fizet a Tottenhamnek a walesi válogatott klasszisért. Az El Mundo Deportivo napilap élt a kínálkozó alkalommal, és összegyűjtötte, hogy Bale vételárából miket lehetne vásárolni. Mondjuk a lélegeztetőgépeket hiányoljuk…

Embedly Powered

Futás a Varázshegyen, séta a parázsonA legtöbb sportágban rendhagyó edzésmódszereket is bevetnek a speciális készségek fejlesztéséért. Rafael Nadal úszómedencében fut, Manny Pacquiao hasát egy rúddal verik, Ryan Lochte hordókat hajigál, a kínai pingpongosokat kapálni küldik. Milyen módszerek léteznek még, melyik működik, és melyik porhintés?

Embedly Powered

via Origo
Győzelemmel debütált Berki új gyakorlataAz olimpiai bajnok Berki Krisztián sikeresen bemutatta új, 7.0-s kiinduló pontszámú gyakorlatát a tornászok Budapesten zajló országos bajnokságán, és produkciójával meg is nyerte a lólengést. Az Újpest kétszeres világbajnoka a hazai szövetség tájékoztatása szerint teltház előtt teljesítette az ötkarikás aranyat eredményező gyakorlatánál jóval nehezebb produkcióját, s a verseny végén elégedetten értékelte az eredményt.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.08.24.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close