Sportszemle — 2013/08/24 at 09:26

Sportszemle 2013.08.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Bayern után Győrbe jön a Barcelona isU16-os együttesükkel érkeznek a katalánok a III. Audi Hungaria ETO nemzetközi labdarúgó tornára. Nem sokkal a Bayern München győri látogatását követően a Barcelona delegációja is a Kisalföldre érkezik. A világhírű együttes fiataljai szívesen elfogadták Vincze Ottó meghívását – adta hírül az eto.hu.

Embedly Powered

via Hir24
Így lett a világ legjobbja Nagy ViktorA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdakapus, Gergely István decemberben még elnökjelölt volt – elnökségi tag lett -, januárban ő lett a frissen kinevezett szövetségi kapitány, Benedek Tibor egyik legfontosabb segítője, valamint a kapusedző is. A világbajnok csapat, egyben az egész torna legjobb kapusa Nagy Viktor lett. Ő hozta ki a maximumot a csapatból. Gergely és Nagy korábban ellenfelek voltak, a 2008-as olimpiai bajnok csapatból épp Gergely szorította ki Nagyot.

Embedly Powered

Nibali a Giro után a Vultán is győzneAz olasz Vincenzo Nibali a legfőbb esélyese a szombaton rajtoló Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenynek. A viadal 2010-es bajnoka újabb sikerével nagy bravúrt hajtana végre, ugyanis idén megnyerte a Giro d’Italiát, korábban pedig mindössze három kerekesnek sikerült ezt a két versenyt ugyanabban az évben megnyernie.

Embedly Powered

Szorosabb együttműködés a győri és a veszprémi kézisek közöttSzorosabbra fűzte együttműködését a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a veszprémi klubbal. A Rába-parti egyesület közleménye szerint a 2012-ben kötött, három évre szóló szakmai együttműködés megerősítéséről a Veszprém szerdán megválasztott új elnöksége döntött.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A kínai futball álom

Labdarúgó valóságshow indul a fiatal kínai labdarúgók számára. A Chinese Football Dream tétje nem csekély: a legjobbak az Ajax és...

Close