Sportszemle — 2013/08/23 at 06:30

Sportszemle 2013.08.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Császár a 11. legjobb igazolásA handball-planet.com portál összeállította az idei nyár 25 legjobb kézilabdás átigazolását, melyen két magyar érdekeltségű transzfer is van. A francia milliárdos klub, a Paris Saint-Germain négy klasszissal is szerepel a listán, köztük a Veszprémből igazolt magyar irányítóval, Császár Gáborral, aki a portál szerint a 11. legnagyobb fogás volt idén nyáron.

Embedly Powered

Kína szabálytalan stadionokkal gyarmatosítja AfrikátKína eddig több mint 50 focistadiont épített Afrikában a barátság jegyében, valójában kőolajért, földfémekért, fáért és egyéb értékes nyersanyagokért cserébe. A helyiek hiába siratják, lassan sorra elveszítik a függetlenségüket jelképező régi arénákat, a helyükre építettek viszont sokszor a nemzetközi meccsekre sem alkalmasak. A Chinafrique mellett egy másik építési hullám is beüthet, a katari foci-vb-re épített, ám a torna után lebontandó stadionokat Afrikában építenék újjá.

Embedly Powered

via Origo
Holnap indul a vízalatti hoki vb Egerben – videóAz egri Bitskey Uszodában rendezik meg péntektől a 18. vízalatti hoki világbajnokságot, amely a sportág történetének legnépesebb viadala lesz. Nyíri Iván, a Magyar Búvár Szakszövetség és a verseny szervezőbizottságának elnöke azt mondta, hogy kísérőkkel együtt körülbelül 1500 sportoló vesz részt a jövő szombatig tartó vb-n.

Embedly Powered

via Hvg
Spanyol tréner a magyar válogatott élénA spanyol Tomas Rivera Amoróst nevezte ki a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a férfi, a női és az utánpótlás futsalválogatottak élére. A telki edzőközpontban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Vági Márton, az MLSZ főtitkára elmondta, hogy az elnökség júliusban fogadta el a szakág stratégiai fejlesztési tervét, s ennek jegyében érkezett az 57 éves szakember.

Embedly Powered

via Hir24
Futás nélkül búcsúztatják DózitA világhírű magyar versenyló, Overdose a korábbi tervekkel ellentétben mégsem fut jövő vasárnap a Kincsem Parkban, de elbúcsúztatják.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Neymar esete a Barcelonával – kik részesültek az átigazolási díjból?

Neymar 57 millió euróért igazolt az FC Barcelonába, de korábbi csapata, a Santos csupán alig több mint 9 millió eurót...

Close