Sportszemle — 2013/08/21 at 06:30

Sportszemle 2013.08.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hol a helye Hosszú Katinkának?Hosszú Katinkának ugyan nincs olimpia érme, mégsem túlzás azt mondani, hogy jelenleg ő a világ legjobb úszónője. Mi a közös benne Egerszegi Krisztinával és Kovács Ágnessel, és miben különbözik a nagy elődöktől?

Embedly Powered

via Origo
Lundei úton: „Egyszer szeretnék védeni a magyar válogatottban”A kárpátaljai Balog Judit személyében fiatal, kétszeres ukrán bajnok kapust szerződtetett a magyar bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC. A 18 éves nagydobronyi kézilabdázónak két klasszis kapussal kellene versenyeznie, így a több lehetőség reményében a Veszprém Barabás KC-nál folytatja pályafutását. A fiatal hálóőr bízik benne, hogy a jövőben a magyar válogatott mezét is magára öltheti.

Embedly Powered

via Mno
2,05 mp lassítva: a kerékcsere művészete2013. augusztus 19., hétfő 14:21 Az idei Malajziai Nagydíjon állította fel a Red Bull Racing a Forma-1 kerékcsererekordját, amikor Mark Webber autóján mindössze 2,05 másodperc alatt vették le, és tették fel a gumikat. Ez az idő már tényleg szemvillanásnyi, talán ezért is lassította le az RBR a műveletet egy videóban, amit nem a pályán, hanem valószínűleg az istálló gyárában vették fel.

Embedly Powered

Hatvan éve avatták fel a NépstadiontHatvan éve, 1953. augusztus 20-án avatták fel a magyar sport legnagyobb létesítményét, a Népstadiont, amely 2002 óta Puskás Ferenc nevét viseli.

Embedly Powered

Szlovákia az első ellenfél BalatonfüredenNői A-válogatottunk augusztus 20-án, kedden megkezdi szereplését a Balaton Kupán. A négycsapatos Balaton Kupát az eddigi legjelentősebb magyarországi rendezésű nemzetközi női tornaként, hagyományteremtő szándékkal (és a későbbiekben a tervek szerint egyre bővülő mezőnnyel) rendezi meg a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

NFL: a nőkért mindent!

Az NFL évek óta kiemelt figyelmet fordít a nők megszólítására. Az ide kampányuk központi eleme egy 16 oldalas melléklet a...

Close