Sportszemle — 2013/08/14 at 06:30

Sportszemle 2013.08.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


33 milliót kapott 2 hét alatt Hosszú KatinkaA barcelonai világbajnokságon illetve a rövidpályás Világkupa-futamokon 219 833 (50 millió forint) dollárt úsztak össze a magyar úszók. A legnagyobb rész természetesen Hosszú Katinkáé. A nemzetközi szövetség (FINA) már az 1-6. helyezettet is jutalmazta a világbajnokságon.

Embedly Powered

A Mercedesszel robbanthat a kecskeméti kosárlabdaNagyon komoly kosárlabdabázis alakulhat ki Kecskeméten a város, a sportágban dolgozó helyi szakembereknek és a német autógyárnak hála. „Új fellegvárat kell építeni, mert a kosárlabda óriási lemaradásban van” – mondta Sztojan Ivkovics, a magyar férfi-kosárlabdaválogatott szövetségi kapitánya szombat este, a fehéroroszoktól elszenvedett vereség után a Messzi István Sportcsarnokban.

Embedly Powered

via Hir24
A sportolói bizottságban Szilágyi ÁronSzilágyi Áron is bekerült a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) sportolói bizottságába a 2013-2017-es időszakra. A FIE kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a budapesti világbajnokságon szerepelt 832 versenyző közül 724 adta le a voksát, s ilyen nagy részvételi arány korábban soha nem volt.

Embedly Powered

Módosultak a látványcsapatsport-támogatás szabályaiSzámos ponton módosultak a látványcsapatsport-támogatás társaságiadó-kedvezményének szabályai 2013. május 19-től – hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Embedly Powered

Odavan a budapesti vb-rendezéstől a nemzetközi szövetség igazgatója„Kilencvenkilenc százalékban elégedett vagyok, és azt a maradék egy százalékot is nehéz megfogni” – idézte Popot a szervezőbizottság keddi hírlevele. Ioan Pop úgy véli, a 2010-es párizsi vb gyönyörű helyszínét, a Grand Palais-t tekintve ugyan felülmúlta a mostanit, a pástok közvetlen környezetének minősége és látványa azonban a Syma csarnokban volt jobb.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kivégzés előtti utolsó mondat ihlette az egyik legnépszerűbb szlogent

Júliusban volt 25 éve, hogy megszületett a sporttörténelem egyik legismertebb szlogene. Talán az Apple “Think Different”, és a Volkswagen “Drivers...

Close