Sportszemle — 2013/08/12 at 06:30

Sportszemle 2013.08.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vívó-vb: világbajnok a férfi párbajtőrcsapatunkA magyar férfi párbajtőrcsapat 42:38-ra legyőzte Ukrajnát a budapesti vívó-világbajnokság döntőjében, így hat év után világbajnoki aranyérmet nyert a magyar vívósportnak. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Szényi Péter összeállítású csapat nagyszerű teljesítményt nyújtva diadalmaskodott a hazai vb-n – férfi párbajtőrcsapatunk 2001 után lett ismét a világ legjobbja.

Embedly Powered

Sarapova cukormilliókból a leggazdagabbMarija Sarapova a világ legjobban kereső sportolónője, derül ki a Forbes listájából. Az orosz teniszező tavaly 29 millió dollárt keresett. A kereseti listából egyértelműen kítűnik, hogy a teniszezők tudják felhalmozni a legnagyobb vagyont. Az első tízben csak három más sportágat űző van, a nascaros Danica Patrick, a műkorcsolyázó Kim Juna és a golfozó Paula Creamer.

Embedly Powered

Miért lett a térd a sportolók Achilles-sarka?A felgyorsult sportágak, a túlterheltség és a műfüves pályák elterjedése együttesen eredményezte, hogy a keresztszalag-szakadás soha nem látott mértékben sújtja a sportolókat. A minimum hat hónapos kihagyással járó sérülés azért is alattomos fajta, mert a gyógyulási időszakban könnyen becsaphatja magát az ember, amikor már azt hiszi, elég jó a lába.

Embedly Powered

via Origo

Rummenigge Győrben: tehetséges fiatalokra, nem zsoldosokra van szükségMagyarország ma sajnos nem a minőséget képviseli a labdarúgásban. Én ezt nagyon sajnálom. Amiben a felemelkedés lehetőségét látom az az utánpótlás nevelés. Nem érdemes légiósokra építeni, van rengeteg tehetséges magyar fiatal, játszanak ők – nyilatkozta a Bayern München elnöke Győrben.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

My Road to Brasil

Mit csinál az, aki nagyon szeretne elérni valamit? Mer nagyot álmodni. És ha ez még kevésnek tűnik a kitűzött cél...

Close