Sportszemle — 2013/08/09 at 06:30

Sportszemle 2013.08.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Brit tudósok: a drukkerek fele percenként gondol a fociraÉrdekes és olykor megdöbbentő ismereteket szerezhetünk a brit futballbolondok labdarúgáshoz fűződő viszonyáról az angol sportági szövetség (FA) szurkolói szokásokat feltérképező közvélemény-kutatásának eredményéből, amelyet az alapításának 150. évfordulóját ünneplő szervezet csütörtökön tett nyilvánossá.

Embedly Powered

Megnyitotta kapuit a a Nemzeti Kézilabda AkadémiaSzeptemberben indul el az oktatás, ám az edzések már megkezdődtek a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián. Mocsai Lajos, a férfiválogatott szövetségi kapitánya, az intézmény főigazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy hosszú előkészítő munka után kezdődhet el szeptemberben az oktatás az akadémián.

Embedly Powered

Egy ütéssel nyert a magyar golftehetségA felnőtt és korosztályos magyar bajnok Rózsa Csilla az első helyen végzett az ifjúsági golfozók nemzetközi sorozatának, a World Junior Golf Seriesnek (WJGS) az idei harmadik állomásán, a Frankfurt közelében rendezett versenyen. A heddesheimi megméretésen egy ütéssel előzte meg svéd vetélytársát az utolsó napon, miután két napot követően még minimális hátránnyal a második helyen állt a nála három évvel idősebb Lynn Carlsson mögött.

Embedly Powered

via Origo
Élvezeti faktort veszthet a Forma-12014-ben motort cserél a Renault és az együttműködő partnerei is. Az autók lassulhatnak és a zaj sem lesz már a régi. A Forma-1 következő évadjában a Renault újít: V6-os turbómotorok váltják fel a most használt V8-asokat. Sokak szerint lassulnak majd a versenyautók, ám Remi Taffin, a Renault vezető mérnöke szerint legalább ugyanolyan gyorsak maradnak majd a kocsik, mint az idei szezonban.

Embedly Powered

via Hir24

Overdose szeptemberben búcsúzikA világhírű magyar versenyló, Overdose szeptember 1-jén fut utoljára Magyarországon. „Egy 1200 méteres versenyben búcsúzik el a Kincsem Park közönségétől” – nyilatkozta a PannoniaOverdose.hu-nak a társtulajdonos Mikóczy Zoltán. Hozzátette, hogy Overdose mostani egészségi és edzettségi állapota alapján már most készen áll a versenyre.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.08.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close