Sportszemle — 2013/08/08 at 06:30

Sportszemle 2013.08.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kormánytámogatást kapott az U19-es férfi kézi-vbÖtvenmillió forintos kormánytámogatással és a Magyarország-Venezuela mérkőzéssel kezdődik pénteken az ötödik U19-es férfi kézilabda-világbajnokság, amelynek Budaörs és Érd ad otthont. Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség, egyben a szervezőbizottság elnöke az esemény szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: ez az első alkalom, hogy a felnőtt vb-khez hasonlóan a 19 éven aluli korosztály esetében is 24 csapat vesz részt a küzdelmekben.

Embedly Powered

MLSZ: a főtitkár szerint el kell fogadni a szurkolói regisztrációtVági Márton, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára a Nemzeti Sportnak adott interjújában érvelt a szurkolói regisztráció mellett, hozzátéve, hogy a legfontosabb szerep a klubokra hárul, nekik kell a drukkereikkel párbeszédet folytatniuk.

Embedly Powered

Itt a DVTK energiaitalA DVTK sör, kávé, víz, sós pálcika után szerdától a boltok polcain találkozhatunk a DVTK energiaitallal is – olvasható a diósgyőri futballcsapat honlapján. A DVTK OTP Bank Ligában szereplő csapatának a márkatermékekből származó bevétel is nagyon fontos.

Embedly Powered

via Hvg

Már alig van jegy a Bayern München győri meccséreTelt ház várható vasárnap Győrben, ahol 16 órától a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen csap össze a magyar bajnok Győri ETO FC-vel. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott: a meccs létrejötte az idén 20 éves Audi Hungaria Motor Kft-nek és a cég anyavállalatának, az Audi AG-nek köszönhető.

Embedly Powered

Kósa Lajos felel a budapesti vizes vébéértGyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a Magyar Telekom székházában rendezett sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Kósa Lajos lesz a 2021-es budapesti és balatonfüredi vizes vb szervezőbizottságának az elnöke.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futballmeccs a játékvezető szemével

Már megint az amerikaiak. Ismét egy innovatív dolog. Kreatív közösségi média tartalom. Sportélmény másképp. Vagyis, hogyan látja a játékvezető a...

Close