Sportszemle — 2013/08/07 at 06:30

Sportszemle 2013.08.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


FTC: a Sólyommal szárnyalhatnakA Blikk információi szerint nem kizárt, hogy a Sólyom Hungarian Airways előkészítés alatt álló magyar légitársaság lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának tőkeerős szponzora. Miután Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a pfla.hu-nak adott interjújában arról beszélt, hogy a „Fradinak hamarosan lesz kérője, erősebb és nagyobb, mint bárki másnak”, megindultak a találgatások, ki lehet a titokzatos támogató.

Embedly Powered

Kimi: 10/10Sebastian Vettel első számú riválisává lépett elő a szezon második felére Kimi Raikkönen, miután a Magyar Nagydíjon átvette a vb második helyét Fernando Alonsotól. Csak egy ponttal ugyan, de ő van közelebb a 38-cal vezető világbajnokhoz.

Embedly Powered

Messi? Sehol sincs Kubalához képestMindenki örül a Messi, Neymar párosnak Barcelonában, még ha utóbbinak egyelőre esélye sincs elhalványítani előbbi fényét. Van szurkoló, aki szerint Kubala László jobb focista volt mindkettőjüknél, de olyan is, aki szerint nem, úgyhogy vagy az egyik az igazság, vagy a másik. Akár idősebb nő az ember, akár három hónapos kisfiú, a Barca-szerelés kötelező a városban.

Embedly Powered

via Origo
Lassan megéri itthon is NB1-es csapatot üzemeltetniAz MLSZ nyilvánosságra hozta, melyik csapat mekkora összeghez jutott a szövetséghez befolyó televíziós jogdíjakból és a szponzori pénzekből.

Embedly Powered

via Hir24
Ők irányítják a magyar futballtSeychelle-szigetek, korlátolt felelősség, szerteágazó vállalati láncok és tőkeerős cégek. Íme a magyar labdarúgás királyai!

Embedly Powered

via Web4

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Samsung bemutatta a szocsi téli olimpia nagyköveteit

A Samsung, az olimpiai mozgalom globális partnere, megalkotta a Samsung Galaxy Team-et, vagyis azoknak az élsportolóknak a csapatát, akik a...

Close