Sportszemle — 2013/08/06 at 06:30

Sportszemle 2013.08.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lehet, hogy most vissza is kellene vonulnomMi akartuk a legjobban az aranyérmet, a játékosok pedig elhitték, hogy rejtőzik bennük egy vízilabdatudás felett álló erő, mondta Benedek Tibor a világbajnokság megnyerése után. Az első nagy tornáján csúcsra érő szövetségi kapitány olyan játékost is berakott a csapatba, akiről egy évvel ezelőtt még nem is tudott. Benedek nem akar Kemény Dénes lenni.

Embedly Powered

via Origo
Kőbánya alatt rendeznek versenytA MOFÉM Underworld Kupa rajt-cél területe a Maglódi úton található Merkapt Maraton Sportközpont füves labdarúgópályán lesz. A versenypályát a sportközpont területén, a szomszédos ipartelep egy részén és a pincerendszerben alakították ki mintegy 2 kilométer hosszban – közölték a szervezők az MTI-vel. A föld alatti szakaszon a pince belmagassága átlagban 2-2,5 méter, egy ponton mintegy 160 centiméter körülire csökken.

Embedly Powered

via Mno
A Real Madridot is ide lehet hozni, nemcsak az NK OsijeketKét hete a West Bromwich Albion szerepelt, kedden és pénteken a Sampdoria, vasárnap pedig a BL-győztes Bayern München lép pályára Magyarországon. Ennek apropóján beszélgettünk a WBA és a Samp magyarországi utazását is szervező Gelei Károllyal. A hivatásos mérkőzésszervező beszélt az ilyen mérkőzések hátteréről, hozadékáról. Azt is elárulta, nagyságrendileg mekkora összegért lehet Magyarországra hozni a Real Madridot…

Embedly Powered

Nyereségessé lehet tenni a 2021-es hazai vizes vb-tA korábbi rendezvények alapján nyereségessé lehet tenni a 2021-es vizes világbajnokságot – nyilatkozott a hétfői Világgazdaságnak Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára. Több tízezres nézőszámra, 2500 versenyzőre, 1500 tudósítóra számítanak, és ez vendégéjszakákban is meg fog mutatkozni. A televíziós közvetítések során 3,5-4 milliárdan nézhetik meg a versenyeket.

Embedly Powered

via Mno
Doppingolhatott az Aranycsapatot legyőző nyugatnémet válogatottNemcsak az NDK-ban, hanem az egykori NSZK-ban is volt államilag finanszírozott, rendszerszerű doppingolás az élsportban egy német tanulmány szerint. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A tanulmányt készítők szerint az Aranycsapatot legyőző nyugatnémet válogatott sikerében is lehetett szerepe teljesítményfokozó szernek az 1954-es labdarúgó világbajnokság döntőjében.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Új szabály a NFL-ben: csak semmi durvaság?

Az amerikaifocisták jelenleg nyári edzőtáborokban készülnek a következő szezonra. Napi két edzéssel, kiképzőtáborokat megszégyenítő keménységgel küzdenek meg a nyári hőséggel...

Close