A Samsung bemutatta a szocsi téli olimpia nagyköveteit

by

A Samsung, az olimpiai mozgalom globális partnere, megalkotta a Samsung Galaxy Team-et, vagyis azoknak az élsportolóknak a csapatát, akik a versenyzés mellett a márkát népszerűsítik majd a 2014-es téli olimpiai játékokon.

A Samsung Galaxy Teamet orosz élsportolók, fiatal tehetségek és paralimpikonok vegyesen alkotják. Csapatkapitánynak Jevgenyij Malkint [jégkorong] választották, a nagykövetek sorát pedig Nyikita Krjukov [sí], Jevgenyij Usztjogov [biatlon], Elizaveta Tuktamiseva, Tatjana Volosozar és Maxim Trankov [műkorcsolya], valamint Szergej Silov és Szerafim Pikalov alkotja. A Samsung Galaxy Team feladatai közé tartozik – a márka képviseletén túl – az olimpiai mozgalom népszerűsítése, továbbá a közvetlen kapcsolat megteremtése az olimpikonok és a szurkolók között.

Samsung Galaxy Team

Rajtuk kívül a tenisz sztár Maria Sarapova, aki ugyancsak a Samsung nagykövete, szintén kap feladatokat a téli játékok során: az olimpiai eszmét terjeszti majd, és segít felhívni a figyelmet a Samsung olimpiai szponzorációjára.

Sharapova Samsung

A Samsung Galaxy Team tevékenységén és Sarapova bevonásán túl az elektronikai óriás további projekteket is szervez a szponzoráció aktiválására. Bemutatták a speciálisan a szocsi téli játékokra tervezett Samsung Matrojskát, amely a jószerencse szimbóluma, valamint vezeték nélküli digitális központokat állítanak fel a sportolók és a nagyközönség számára egyaránt.

Forrás: samsung.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.08.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close