Sportszemle — 2013/08/05 at 06:30

Sportszemle 2013.08.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kérdések és válaszok az épülő felcsúti stadionrólA médiában és a közbeszédben rengeteg tévhit él a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia épülő stadionjáról. Ideje tisztába rakni a dolgokat. A Puskás Akadémia honlapján választ kapunk a leggyakoribb kérdésekre és válaszokra. Tényleg közpénzből épül a felcsúti stadion? Természetesen nem.

Embedly Powered

Férfi kézi: az iráni Alireza Muszavi a Veszprém új beállósaAz MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának szlovéniai, péntekig tartó edzőtáborozására a csapattal tartott az iráni válogatott iszfaháni beállósa, a már szerződtetett Alireza Muszavi, aki a Fulad Sepahan Esfahan játékosa volt.

Embedly Powered

Ez a mesebeli sportágak olimpiájaEzekben a napokban is zajlik Kolumbiában a Világjátékok, amit némi képzavarral élve a nem olimpiai sportágak olimpiájának is nevezhetünk. A játékok programjában találni közismert, már olimpián is megfordult, világszerte elterjed sportágat, mint a ritmikus gimnasztikát, vagy a görkorcsolyát, de olyanokat, is amiről csak a legelvakultabb sportrajongók hallottak, és valószínűleg még ők sem tudják, hogy mire is megy ki bennük a játék.

Embedly Powered

Gergely: Nagy Viktor jelenleg a világ legjobb kapusaA magyar férfi-vízilabdaválogatott csapatvezetője és egyben kapusedzője számára Nagy Viktor elismerése felér egy vb-címmel. Nemrég még a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztjára is pályázott. Ott végül Kemény Dénes győzött. Gergely István aztán a férfiválogatott csapatvezetője lett Benedek Tibor felkérésére, valamint a kapusok felkészítéséért is ő felelt.

Embedly Powered

via Hir24

Orbán: Suttyomban, szégyenkezve nem lehet alkotniA kormányfő, a PFLA alapítója a honlapon vasárnap megjelent interjúban a stadionépítésekről elmondta: a Puskás-stadion építése hamarosan megkezdődik, „ami azért mégis Közép-Európa egyik kiemelten nagy és szép építménye lesz a Nemzeti Olimpiai Központban. Nemcsak stadiont építünk, hanem egy egész olimpiai központot.” Úgy fogalmazott, hogy félúton vannak a teljes megoldásig vezető úton.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A MOL Vívó Világbajnokság kommunikációja

Régebben aktív felhasználója voltam a Honfoglaló nevű internetes, stratégiai játéknak, ami nem mellesleg az egyik legjobb ilyen típusú szórakozási forma....

Close