Sportszemle — 2013/08/01 at 06:30

Sportszemle 2013.08.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei élete meccse 100 milliót érElkezdte a felkészülést az amerikai André Ward elleni szeptember 28-ra, Oaklandba tervezett mérkőzésre a WBO és a WBC egykori magyar világbajnoka.

Embedly Powered

via Hir24

Újabb sportberuházásba fogtak Kósáék DebrecenbenMegkezdték a földmunkákat a debreceni jégcsarnoknál, ahol 2014 februárjára 590 millió forintból 1800 négyzetméterrel bővítik a sportolásra használható jégfelületet – jelentette be Kósa Lajos polgármester szerdán.

Embedly Powered

via Hvg

A világon egyedülálló fejlesztés segíti a fiatal kajak-kenu tehetségeketKis családi vállalkozásként indult, a dinamikus fejlődésnek köszönhetően mára azonban a hazai és nemzetközi kajak-kenu sport meghatározó szereplőjévé vált a versenyhajókat gyártó Hódy Sport Kft. A szakma és a sportolók által is elismert cég évente közel 300 hajót értékesít, köztük a saját fejlesztésű, négy fő részére alkalmas mini kajakot, az MK 4-est.

Embedly Powered

Ilyen lesz az új magyar F1-es pályaElkészült a Miskolc mellett hatmilliárd forintos beruházásból épülő versenypálya végleges nyomvonala, amely az FIA és az FIM szabályainak is megfelel majd, így MotoGP, WTCC és akár Forma-1-es futamokat is lehet rajta rendezni. Ha átadják. Maga a pálya 3570 méter hosszú lesz, 12-16 méter széles aszfaltcsíkkal.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.31.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close