Sportszemle — 2013/07/31 at 06:30

Sportszemle 2013.07.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


FTC: nem akarnak változtatni a Bayern miatt az ETO-meccsenA labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros nem járul hozzá a Győri ETO elleni bajnoki mérkőzés időpontjának módosításához – közölte hivatalos honlapján a fővárosi klub. A Fradi nem járul hozzá az ETO elleni bajnoki halasztásához (Fotó: Czerkl Gábor, archív) Mint ismert, a Győri ETO a Bayern München elleni felkészülési mérkőzés (augusztus 11., vasárnap) előtt egy nappal találkozna a Fradival az NB I-ben, ám a bajnoki címvédő kérte az összecsapás időpontjának módosítását.

Embedly Powered

Vettel-Alonso? Érdekes lenneSem a Red Bull, sem a Ferrari nem tagadja, hogy a Hungaroringen Chris Horner RBR-főnök tárgyalt Fernando Alonso ügynökével a pilóta átigazolásáról. A találkozó pénteken volt, hivatalosan Carlos Sainz Jr. Red Bull-lehetőségeiről tárgyaltak, mert a 18 éves spanyolt is Luis Garcia Abad menedzseli, de az Autosport szerint is legalább ennyire szó volt a ferraris csapatváltásáról is.

Embedly Powered

Felháborító, hogy legális csalást várnak elPapíron szó sem lehet róla, sokak fejében mégis létezik a hazai pálya íratlan szabálya. Nemcsak a szurkolók, de gyakran a csapatok is elvárják, hogy a játékvezetők kicsit támogassák meg őket a saját pályájukon, és bár a bírók a legtöbbször megpróbálnak pártatlanok maradni, nem mindenki bír ellenállni a nyomásnak.

Embedly Powered

via Origo
Mo Farah kihívta Usain BoltotMo Farah, a britek kétszeres olimpiai bajnok hosszútávfutója versenyre hívta ki Usain Bolt hatszoros ötkarikás aranyérmes sprintert. A tavaly Londonban 5000 és 10000 méteren is győztes Farah jótékony céllal csapna össze a jamaicai sztárral. A 30 éves versenyző szerint 600 vagy 800 méter lehetne a megfelelő táv, amiről a sportágat értő szurkolók szavaznának.

Embedly Powered

Schmitt Pál fogadásokat kötött az edzőtáborbanKülönleges vendég ült be a SportKlub Dodzsem 52 című műsorának stúdiójába: hétfő este Schmitt Pál egykori köztársasági elnök, olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli elnöke vallott arról, hogyan lehet egy kisebb vagyont elveszíteni az edzőtáborban, mikor kellett volna visszavonulnia és 45 éve tartó házassága titkát is megosztotta a nézőkkel.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Barcelona betette a lábát Afrikába is

Az FC Barcelona először kötött partnerséget afrikai céggel: a hároméves szerződés keretében a SABMiller Africa sörgyár érdekeltségébe tartozó Castle Brewery...

Close