Sportszemle — 2013/07/30 at 06:30

Sportszemle 2013.07.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapest újra pályázhat a világjátékokraFair Play-díjat kapott Ron Froehlich, a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének (IWGA) elnöke. A díjat dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke adta át a Caliban zajló világjátékok harmadik versenynapján. Az eseményen a Magyar Olimpiai Bizottságot dr. Leyrer Richárd MOB-alelnök, dr. Gémesi György, a MOB elnökségének tagja, valamint dr. Mészáros János, a MOB Nem Olimpiai Tagozatának alelnöke képviselte.

Embedly Powered

Gyárfás Tamásé a FINA-kommunikációTöbb magyar is új feladatokat kapott a vizes sportok nemzetközi szövetségében, a FINA vízilabda-bizottságának azonban mostantól nem lesz magyar tagja, a döntéshozók szerint az általunk jelölt Molnár Tamásnak még bizonyítania kell.

Embedly Powered

via Origo
Kézilabda fesztivál GyőrbenAugusztus 23. és 25. között rendezik Győrben a PwC Handball Fiesta női kézilabdatornát, amelyen a házigazdán kívül pályára lép az RK Krim Mercator, a WHC Vardar SCBT, a Metz HB, a HC Lipcse és a Rostov-Don.

Embedly Powered

Forma 1: Megdöbbentő számok a Magyar NagydíjrólÚj nézőcsúcs született a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, a múlt hétvégén összesen 247 ezren voltak kíváncsiak a száguldó cirkuszra. A futamgyőztes Lewis Hamilton is beállított egy rekordot, Michael Schumacherhez hasonlóan ő is elmondhatja magáról, hogy négyszer győzött a Hungaroringen.

Embedly Powered

Mókás volt, hogy ketten ordibálunk az üres uszodábanA barcelonai úszóvébé egyik legnagyobb magyar esélyese Hosszú Katinka, aki nemcsak remek formában van, de nagyon élvezi is, amit csinál. Mindezt annak is köszönheti, hogy Londonban nem sikerült érmet nyernie, ezért a vőlegénye vette át a felkészítését. Orbán Viktor jó fej volt vele, Amerikából a cipővásárlás hiányzik neki, és még a 2021-es budapesti vébén is úszni szeretne.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Pick ismét a Forma 1-ben száguldozott

A Magyar Nagydíjon a Pick logója díszítette a Vodafone McLaren Mercedes versenyautókat. A Vodafone második alkalommal kínálta fel a vendégszponzori...

Close