Sportszemle — 2013/07/29 at 06:30

Sportszemle 2013.07.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Világjátékok: a búvárúszó Székely Lilla aranyérmesSzékely Lilla felért a csúcsra! A magyar búvárúszó aranyérmet nyert Caliban, a 100 méteres női felszíni uszonyos kategóriában. A kolumbiai világjátékok második napja után így egy arannyal és egy ezüstéremmel büszkélkedhet a magyar csapat. Székely Lilla úgy utazott ki a játékokra, hogy ez lesz az utolsó versenye.

Embedly Powered

Hatalmas siker: FINA-alelnök lett Gyárfás TamásGyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség elnökét egyhangú szavazással a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) alelnökévé választották pénteken a 203 tagországot felvonultató szervezet barcelonai kongresszusán. A hazai szövetség tájékoztatása alapján a nemzetközi úszóéletben ennél tekintélyesebb pozíciót még senki sem töltött be a magyar sportdiplomaták közül.

Embedly Powered

via Mno
A következő 8 évben biztosan lesz verseny a HungaroringenÖt évvel meghosszabbították a Hungaroring szerződését a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt, így 2021-ig biztosított a magyar világbajnoki futam jövője.

Embedly Powered

Kisstílű seggnyalók uralják a magyar sportotKovács Tamás világbajnok vívó, korábbi kapitány nagyon őszinte és nyílt mondattal kezdte könyvének bemutatását. „Igazából nem rólam, hanem az édesapámról kellett volna könyvet írni. Kovács Pál hatszoros olimpiai bajnok volt, ő rászolgált volna, míg belőlem nem jöttek ki azok az eredmények, amikre képes lettem volna.” Az őszinteség és a nyíltság az egész Parádriposzt című – Serényi Péter által írt – könyvön átível, feleleveníti például a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi üléseit, amikor sokszor az volt a téma, ki és pluszban kinek a felesége utazik a vancouveri téli olimpiára.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close