autósport, Sportmarketing — 2013/07/29 at 11:50

A Pick ismét a Forma 1-ben száguldozott

by

A Magyar Nagydíjon a Pick logója díszítette a Vodafone McLaren Mercedes versenyautókat. A Vodafone második alkalommal kínálta fel a vendégszponzori lehetőséget a téliszalámijáról ismert cég számára.

A Vodafone a Pick Szeged Zrt.-t is magába foglaló Bonafarm Csoport mobilkommunikációs partnereként lehetővé tette, hogy a cégcsoport legismertebb márkája, a Pick 2010 után ismét megjelenjen a Vodafone McLaren Mercedes autóin a hazai futam idejére. A mobilszolgáltató korábban felvállalt célja a száguldó cirkusszal való magas szintű kapcsolat kiépítése, amely nemcsak saját, de partnerei számára is előnyökkel jár.

Jenson Button Pick szalámit kóstol

„A Pick és a Vodafone közötti kapcsolat egyik újabb epizódja, hogy a 2009-es szezon világbajnok pilótája, Jenson Button autóján megjelenő tradicionális magyar márka logója rendkívüli nyilvánosságot biztosít a Magyar Nagydíj idején az ország egyik leghíresebb élelmiszeripari vállalatának, hiszen a futamokat nézők tízmilliói követik figyelemmel” – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a futam előtt.

A mogyoródi Forma-1-es pályán nézőcsúcs született a versenyhétvégén. A Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint csütörtöktől vasárnapig 247 ezer érdeklődő látogatott ki Mogyoródra. A korábbi, 241 ezres rekord 2008 óta élt. A vasárnapi futamot 99 ezren figyelték a helyszínen.

A Pick logója Jenson Button Forma 1-es autóján

A Vodafone 2007 óta a McLaren névszponzora, évi 50 millió angol font fejében. Az eredetileg hét éves időtartamra tervezett együttműködésről idén tavasszal jelentették be, hogy egy évvel korábban, már a 2013-as szezon végén megszüntetik . A piaci információk szerint a telekommunikációs céget a Gillette válthatja a McLaren csapat névadójaként.

Forrás: pick.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close