Sportszemle — 2013/07/26 at 06:30

Sportszemle 2013.07.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Real Madrid: királykékben a királyiak – az új idegenbeli mez!A Real Madrid hivatalosan is bemutatta idegenbeli szerelését a 2013-2014-es szezonra. A mez királykék színű, első „fellépése” pedig a szombati, PSG elleni felkészülési mérkőzés lesz. (Fotó: as.com) A szerelés retró hatású, az ujjainál és a vállán végigfutnak a sportszergyártóra jellemző csíkok. A mezen fellelhetők vékony narancssárga vonalak is, ez a motívum a hazai szerelésen is visszaköszön.

Embedly Powered

Eltűnik az oda-visszavágós döntő a nőikézi-BL-bőlA végrehajtó bizottság döntése értelmében az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a férfiak sorozatához hasonlóan a női Bajnokok Ligájában is lehetőséget ad arra, hogy a legjobb csapatok négyes döntőben (Final Four) döntsék el a végső sorrendet. A magyar szövetség közleménye szerint az első négyes döntőre már a következő, azaz a 2013/2014-es szezonban sor kerülhet.

Embedly Powered

via Origo
Nő lehetne Ecclestone utódja?Bernie Ecclestone el tudja képzelni, hogy egy nőnek adja át a Forma-1 irányítását. Még jelölt is akad a feladatra. Bár még cseppet sem biztos, hogy a németországi bírósági ügy miatt távoznia kell a Forma-1 éléről, Bernie Ecclestone utódlása már csak a kora miatt is egyre aktuálisabb kérdés.

Embedly Powered

via Hir24
A brit kormány 10 millió fontot ad a 2014-es Tour rajtjáraA brit kormány 10 millió fonttal (3,4 milliárd forint) járul hozzá a 2014-es Tour de France első három, szigetországi szakaszának lebonyolításához. Az első két etapnak az észak-keleti Yorkshire tartomány ad otthont: július 5-én Leedsből Harrogate-be, majd másnap Yorkból Sheffieldbe teker a mezőny.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Környezettudatos bölények

Az Egyesült Államokban nem szokatlan, hogy zöldülnek a sportklubok, vagyis a hatékony hulladékgazdálkodásra és energiafelhasználásra törekednek. Az NFL-ben szereplő Buffalo...

Close