Sportszemle — 2013/07/25 at 06:50

Sportszemle 2013.07.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi BL: zöld utat kapott a Final Four, lehet jelentkezniAz Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága zöld utat adott a női Bajnokok Ligája esetében is a Final Fournak, így akár már a 2013-2014-es szezon végén (2014. május 3., 4. a kijelölt dátum) megrendezhetik a férfiak esetében már sikerrel futó eseményt.

Embedly Powered

Kilenc órás közvetítés a KékszalagrólPéldátlan médiatörténeti akcióra készül a SportKlub: a csatorna csütörtökön élőben közvetít a Kékszalag vitorlásversenyről, reggel fél kilenctől egészen az éjjel tíz óra körül várható befutóig.

Embedly Powered

Tizedmásodpercek alatt kell ítéletet hoznunk„Nagyon rossz emlékeim voltak a bírókkal, fontos meccseket vettek el tőlem. Sokáig eszembe sem jutott, hogy én is az legyek” – mondja Flórián Béla, aki mára már több ezer profi meccsen van túl pontozó- és vezetőbíróként.

Embedly Powered

Tiszeker nem hisz a magányos doppingolókbanA jövőben jobban összpontosít a tiltott szereket előállítók és felhasználók hálózataira a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint.

Embedly Powered

via Hvg

Könyv a legsikeresebb magyar vívó szövetségi kapitányról a hazai vb-re A szerző és a kiadó nem titkolt szándékával, az augusztus 5-én kezdődő budapesti vívó-világbajnokságra időzítve jelenik meg Serényi Péter “Kovács Tamás parádriposzt” című könyve a korábbi világbajnok kardvívóról, szövetségi kapitányról, MOB-sportigazgatóról.

Embedly Powered

A jó verseny már kevésIdén harmadszor rendezték meg a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjat. Július 10-én egy NB I-es futballrangadónyi közönség szóródott szét a Puskás Ferenc Stadionban, hogy részese legyen a világ egyik legnépszerűbb sportjának magyarországi csúcseseményén. De kinek kell ez a rendezvény? A Magyar Atlétikai Szövetségnek mindenképpen.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A labdarúgókat sem lehet hátrányosan megkülönböztetni az EU jog alapján

Az Európai Unió Bírósága (EUB) szerint hátrányosan megkülönböztető munkaerő-felvételi politikát folytatott Gigi Becali, az FC Steaua Bukarest tulajdonosa azon nyilatkozatával,...

Close