Sportszemle — 2013/07/24 at 06:30

Sportszemle 2013.07.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pólós lányaink már a budapesti vb-t reklámozták BarcelonábanNapra pontosan nyolc év múlva, 2021. július 23-án kezdődik a budapesti vizes világbajnokság. Ebből az alkalomból a női válogatott tagjai a kedd délelőtti edzésen igyekeztek mindenkinek felhívni a figyelmét a jeles napra. A csapat minden tagja a vb-pályázat sárga színében pompázó, 21-es számú sapkákat viselt a medencében.

Embedly Powered

Brutális meleg: minden idők egyik legforróbb versenye lesz a HungaroringenExtrém meleget várnak vasárnap Mogyoródon is, a Magyar Nagydíj helyszínén. A kánikula kedden kezdődik, és a hétvégén vagy hétfőn ér tetőpontjára, állítja a met.hu. Ez azt jelenti, a verseny napján 37 fok lesz, bár a gpupdate.net 40-ről hallott, és már a melegrekordot tartó 2005-ös bahreini futamhoz hasonlítja a hungaroringi versenyt.

Embedly Powered

Félmilliárdot fizetett a Videotonnak az UEFAA Videoton 1 870 695 eurót (mintegy 550 millió forintot) kapott az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) az előző idénybeli Európa Liga-szerepléséért.

Embedly Powered

via Hvg
Kezdődnek az egyeztetések az új uszoda építéséről BudapestenMár a héten elkezdődnek az egyeztetések a beruházásért felelős Nemzeti Sportközpontok és az érintett fővárosi, valamint a kerületi önkormányzat között a 2021-es vizes világbajnokságra készülő Dagály uszodakomplexum építéséről. Az egész világ a csodájára jár majd – mondta Vígh László kormánybiztos azzal kapcsolatban, hogy mit szóltak a nemzetközi szövetség vezetői az új komplexum látványterveihez, amely az elképzelések szerint 2016 második felére készül el.

Embedly Powered

Egyensúlyozás egy bevásárlóközpont tetejénEgy frissítő hír a kánikulában. Az alpesi sí válogatott felkészülési időszakának fontos állomása volt az a 4 napos száraz felkészítő edzőtábor, ahol Zakariás Zsolt edző irányított a munkát. A neves tréner sikeres karriert futott be Ausztriában, többek között világbajnok terepkerékpárost és számos, ma már NHL-ben játszó jégkorongost készített fel.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Puma és a Disney összefogása a fiatal focistákért

A Puma lett a Disney tulajdonába tartozó ESPN Wide World of Sports Complex hivatalos labdarúgó felszerelés beszállítója, ezzel éves viszonylatban...

Close