Sportszemle — 2013/07/17 at 06:30

Sportszemle 2013.07.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapest rendezi a 2017-es junior úszó-vb-tA Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) végrehajtó bizottsága kedden úgy döntött, hogy Budapest rendezheti a 2017-es junior úszó-világbajnokságot. A Barcelonában ülésező vezérkar a terveknek megfelelően pénteken dönt arról, hogy ki rendezheti a 2019-es és 2021-es felnőtt úszó-, vízilabda, nyílt vízi-, műugró-, toronyugró- és műúszó-világbajnokságot, utóbbira szintén Budapest az egyik pályázó.

Embedly Powered

Megöli-e a dopping az atlétikát?A világ legjobbjai közé tartozó sprinterek közül négy is doppingügybe keveredett vasárnap, ami alapjaiban változtathatja meg a szurkolók, a szponzorok és a leendő atléták viszonyát a sportághoz. A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós csalódottságában a hazai kölyökprogramból próbált erőt meríteni, és egyúttal elárulta, milyen volt a viszonya versenyzőként a doppinggal.

Embedly Powered

via Origo
Újabb kellemetlen Nike-bakiA Carolina Panthers amerikai-focicsapatnak készített pólót a Nike, azonban az Észak-Karolinában lévő Charlotte-i székhelyű klub pólójára Dél-Karolina térképét sikerült rátenniük – írja az Advertising Age. A bakira egy Panthers-rajongó hívta fel a Charlotte Observer nevű lap figyelmét, majd a cikk után a Nike visszavonta ugyan a 32 dolláros póló forgalmazását, de nem kommentálta az esetet.

Embedly Powered

Öttusa EB: Marosi és a csapat aranyat, Kasza ezüstöt hoz hazaMarosi Ádám arany-, Kasza Róbert pedig ezüstérmet nyert a lengyelországi Drzonkówban zajló öttusa Európa-bajnokságon kedden. A férficsapat – Marosi, Kasza, Demeter Bence összetételben – szintén győzött.

Embedly Powered

via Hvg

Nagy rendőri készültség MagyarországonA jövő hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj biztosításában lengyel, szlovák és osztrák rendőrök segítik magyar kollégáik munkáját – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. A rendőrség közlemény szerint a külföldi rendőrök elsősorban a külföldi vendégek problémáinak megoldásában segítenek, könnyítik a tájékozódásukat, ellenőrzik okmányaikat és járműveiket.

Embedly Powered

via Hir24

A Közép-európai Ligát választja az NB I helyett öt kosárcsapatAz NB I alapszakasza helyett az újonnan alakult Közép-európai Ligában indul el öt magyar női kosárlabdacsapat, amelyek csak a tavaszi középszakaszban kapcsolódnak be a hazai bajnokságba. A szövetség tájékoztatása szerint az NB I-ben címvédő Uniqa-Euroleasing Sopron, továbbá a HAT-AGRO UNI Győr, a PINKK 424, a PEAC-Pécs és a DVTK-Miskolc öt szlovák és egy horvát együttessel alkotja majd az új sorozat mezőnyét.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Így néznek ki a szocsi téli olimpia érmei

A szocsi téli olimpia érmeinek tervezésekor minden apró részletre odafigyeltek: felsejlenek a Kaukázus körvonalai, visszaköszönnek az orosz népi motívumok és...

Close