Sportszemle — 2013/07/16 at 06:30

Sportszemle 2013.07.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A legjobb sportállások Orbán körül vannakJól fizetnek a sportpolitikai koncepciók kidolgozására szóló szerződések a Miniszterelnökségen: Orbán Viktor sporttanácsadói hat-hétszázezer forintos juttatásban részesülnek, miközben a kormány külön sportügyi államtitkárságot is működtet. A gárda tagjai a Fidesz mellett a nehéz időkben is kiálló sportolók és Orbán Viktor focista barátai közül kerültek ki.

Embedly Powered

via Index

Itt nem lehet milliós kvízkérdés, ki vagyok„Ezt a kanapét már én hozattam ide, kezdem belakni a szobámat, most már azt is tudom, ha kinyitom ezt az ablakot, akkor még nincs elviselhetetlen zaj, de jön be annyi levegő, hogy a hőség is elviselhető lesz az irodában” – mondta Märcz Tamás, aki több mint tízéves olaszországi légióskodás után tért haza a nyáron, és a BVSC- Zugló vízilabda csapatának vezetőedzője lett.

Embedly Powered

GPS a Real Madrid edzésénCarlo Ancelotti gyorsan kiépítene egy adatbázist a Real játékosairól, a hatékonyságot GPS segítségével növelné, az edzői stábban a fia is helyet kap. Elkezdte a munkát a Real Madriddal Carlo Ancelotti. Aki ismeri, a pszichológiai érzékéért tartja nagyra az olasz edzőt, mert minden játékosát érdekeltté tudja tenni a közös célok eléréséért vívott harcban.

Embedly Powered

via Origo

Elbukta szponzorát a doppingoló Gay

Egy nappal azután, hogy Tyson Gay, a férfi 100 méter idei világranglista-vezetője bejelentette, fennakadt egy doppingellenőrzésen, az őt szponzoráló sportszergyártó cég felfüggesztette vele az együttműködést. “Sokkoltak minket a hírek, s ugyan egészen addig hiszünk Gay ártatlanságában, amíg végképp be nem bizonyosodik bűnössége, ennek ellenére most felfüggesztjük a vele kötött szerződésünket” – áll az adidas közleményében.

Embedly Powered

PlatformEgy nappal a Bastille nap után második pihenőnapjához érkezett az idei Tour de France. Hat nap vár még idén a karavánra és az utóbbi évek egyik legkeményebb utolsó hete a Francia Körversenyen. Az erőviszonyokat látván nagyon úgy tűnik, hogy a Sky idén is, ezúttal Chris Froome-al fogja megnyerni a jubileumi centenáriumi kiadást.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close