Sportszemle — 2013/07/15 at 06:30

Sportszemle 2013.07.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sárkányok nemzetközi viadala2013 a sárkányviadalok éve hazánkban. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén első alkalommal Magyarországon rendezik meg az IDBF sárkányhajó-világbajnokságot. A sárkányhajó-világbajnokság, vagyis a Sárkányok hete műrepülő-bemutatóval, utcabállal és több mint 30 nemzet 3000 sportolójának látványos vízicsatájával a nyár legextrémebb programja lesz! Ez a keleti sportág igazi kuriózum hazánkban.

Embedly Powered

Usain Boltnál gyorsabb a Dortmund-csatárJürgen Klopp nem igazolt rosszul, a nemrég a Saint Etienne-től megszerzett Pierre-Emerick Aubameyang már bizonyított, minden idők legrobbanékonyabb Bundesliga játékosa, aki még száz méter világcsúcstartójánál, Usain Boltnál is gyorsabb. A már dortmundi Aubameyang 30 méteren 3.7 másodpercet tud, ez majdnem egy tizeddel jobb Bolt idejénél (3.78), amit akkor mértek neki, mikor 2009-ben a berlini világbajnokságon világcsúcsot (9.58) futott.

Embedly Powered

Ezért éri meg meccsre járniAz amerikaifutball liga (NFL) mindent megtesz azért, hogy minél több néző menjen ki a stadionokba. Az NFL meccsek légkörét össze sem lehet hasonlítani a labdarúgást övező körítéssel, hiszen a legnagyobb rangadókon is megfér egymás mellett a lelátón a két együttes szurkolója, minden balhé nélkül, így a tengerentúlon egy-egy rangadó igazán családbarát tud lenni.

Embedly Powered

via Hir24
Kegyetlen óriás voltam az öltözőbenDétári Lajost hiúnak tartotta, a játékosainak bármit elintézett, a bundázásra pedig sosem adott engedélyt Komora Imre, korábbi olimpiai bajnok focista, aki a Honvéddal a nyolcvanas években háromszor nyert bajnokságot. A 73 éves egykori szövetségi kapitány munkája nem ért véget az edzések után, mert gyakran össze kellett szednie az éjszakázó játékosokat, bár előfordult, hogy ebben megelőzték.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fiatal hazai labdarúgók szerepeltetésére buzdít az MLSZ

A magyar labdarúgás alapjait a jó csapatok, illetve a csapatokban játszó játékosok határozzák meg. Ahhoz, hogy a színvonal emelkedni tudjon,...

Close