Sportszemle — 2013/07/11 at 10:23

Sportszemle 2013.07.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hasalás és űrtechnika kell a jó időfutamhozAz időfutam-kerékpáron ülni, vagy inkább feküdni szinte fájdalmas, de kifizetődő, másodpercekben mérhető a nyereség egy-egy szakaszon. A pozíciót szélcsatornás teszteken találják ki, de a kerékpár, a sisak és a ruha is űr-, és Forma 1-es technológia eredménye. Időfutam nélkül nem lehet körversenyt nyerni A háromhetes, de akár az egyhetes körversenyeken is aki az összetettben győzni szeretne, annak szinte elengedhetetlen a jó időfutam.

Embedly Powered

Eldőlt: változik a lesszabály!Életbe lépett a lesszabály új értelmezése. A változásról a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségek Testületének (IFAB: International Football Association Board) döntött az éves közgyűlésén, a skóciai Edinburgh-ban. A változtatásokat az mlsz.hu foglalta össze.

Embedly Powered

Rohamléptekben épül a debreceni stadionA DVSC focistái megnézték, hogyan épül a csapat új, 20 ezer fős otthona. Fotó: MTI A képre kattintva galéria nyílik. Krecz Tibor, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője kísérte végig a kupagyőztes debrecenieket a stadionban.

Embedly Powered

via Hir24
Pénzdíjassá alakul a Felvidéki Labdarúgó BajnokságPénzdíjassá alakul, és ezzel részben profivá válik a következő szezontól a Felvidéki Labdarúgó Bajnokság (FLB).

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mennyit ér egy gól a kézilabda Bundesligában?

Ha a férfi klubkézilabdázás csúcsbajnokságáról beszélünk, akkor nem kell sokat gondolkodni, mivel mindenki számára egyértelműen a német Bundesliga jelenik meg...

Close