autósport, Sportmarketing — 2013/07/11 at 11:50

Egyenesen a Hungaroringre 2

by

A tavaly népszerűnek bizonyult akció után „Egyenesen a Hungaroringre 2” szlogennel kerül sor idén az állami társaságok együttműködésére a 2013-as Forma 1 Magyar Nagydíj megrendezése kapcsán. Kedvezményes árú álló-, illetve ülőjegy birtokában az ország legtávolabbi pontjáról is ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Magyar GP.

Az „Egyenesen a Hungaroringre 2” együttműködésben résztvevő szervezetek lehetőséget biztosítanak a verseny július 28-i, vasárnapi futamának költséghatékony megtekintésére. A kedvezményes opciókkal azoknak a magyarországi érdeklődőknek is szeretnék elérhetővé tenni a rendezvényt, akik eddig a magas belépődíj miatt maradtak távol.

Egyenesen a Hungaroringre 2

Bővült a tavalyi kínálat: a Magyar Nagydíj csak vasárnapi napjára szóló, utazási költségeket is magában foglaló 9990 Ft-os állójegy mellett idén 19990 Ft-os ülőjegy is kapható. A kedvezményes árú belépő biztosítja a tulajdonos számára a térítésmentes utazást a futam napján a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt. által előre kijelölt menetrend szerinti vonatokon és a Volánbusz társaságok azon helyközi járatain, amelyek az érintett vonatokhoz biztosítják az utasok reggeli szállítását és az esti vonatokhoz kapcsolt visszaszállítást.

Egyenesen a Hungaroringre 2 sajtótájékoztató

A Forma 1-es belépő tulajdonosa Budapest területén szintén térítésmentesen veheti igénybe a metró vonalakat. Továbbá a Gödöllői HÉV vonalán Budapest Ilonatelep és Mogyoród HÉV állomás között a 24 és 72 órás jeggyel, valamint Budapest kártyával rendelkezőknek egyéb, kiegészítő jegy vásárlása nem szükséges.

A Volánbusz Zrt. által biztosított Hungaroring járatokat, amelyek az Árpád hídtól indulnak és Mogyoród Templom térig közlekednek folyamatos menetrenddel oda-vissza, szintén térítésmentesen vehetik igénybe a vendégek. Közlekedési célokra a jegy a futam napján 0 órától 24 óráig használható fel.

Hungaroring térkép

Az együttműködés elsődleges célja a fővároson kívül élők mozgósítása, a kedvezményes belépővel ugyanis az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a szurkolók a mogyoródi futamra. Az állami vállalatok összefogásának eredményeként az ország legtávolabbi pontjáról is ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Magyar Nagydíj.

A belépők megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft. Irodájában, a kijelölt MOL töltőállomásokon, az Ibusz irodákban, valamint a gpticketshop.hu weboldalon.

Forrás: f1vilag.hu, hungaroring.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.11.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close