Sportszemle — 2013/07/10 at 07:00

Sportszemle 2013.07.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Aki edzőként nem álmodik aranyról, az hülyeA Karl Erik Böhn betegsége miatt december 31-ig kézikapitánynak kinevezett Hajdu János szeret álmodni, ezért azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a 2008-as olimpiai negyedik hely után aranyérmet nyert a női csapattal a decemberi, szerbiai világbajnokságon, ahol több fiatalnak is szerepet adna.

Embedly Powered

via Origo
Selyemút-rali: pokoli nap, mindenki kikészültVolt aki kilenc órát töltött a szakaszon, volt, aki annál is többet. De aki öt és fél óra alatt megúszta, az is teljesen kikészült. Rettenetesen fárasztó volt a Selyemút-rali keddi napja, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a hetedik helyre zárkózott fel.

Embedly Powered

Megállapodást írt alá Orbán Viktor a kiemelt sportágak vezetőivelMegállapodást írt alá kedden a Parlamentben a 16 kiemelt sportági szövetség vezetőjével Orbán Viktor miniszterelnök. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Megállapodást írt alá kedden a Parlamentben a 16 kiemelt sportági szövetség vezetőjével Orbán Viktor miniszterelnök, aki az ünnepségen hangsúlyozta: a megállapodás garancia arra, hogy egy eredményes magyar versenyzőnek vagy edzőnek se kelljen megélhetési okokból külföldön sportolnia.

Embedly Powered

Negyven ország 230 atlétája indul a Gyulai MemorialonValamennyi földrész képviselteti magát a szerdai Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyen 40 ország 230 versenyzője lép majd rekortánra a Puskás Ferenc Stadionban. A legrangosabb magyarországi atlétikai viadal keddi felvezető sajtótájékoztatóján Spiriev Attila sportigazgató elmondta, hogy a 230 induló között gyenge formája miatt nem lesz ott a legutóbbi két verseny sztárja, a 400 méter olimpiai bajnoka, Sanya Richards-Ross.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kiszélesedő grassroots program az MLSZ jóvoltából

A 10 millió szövetségi kapitány országában csupán a zseniális kvalitásokkal bíró focisták létszáma tűnik többnek. Azonban ez messze nincsen így!

Close