Sportszemle — 2013/07/09 at 06:30

Sportszemle 2013.07.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szilágyi kardélre hányja a mozihősöketA tavaly Londonban egyéni olimpiai bajnoki címet szerző Szilágyi Áron egy hónap múlva Budapesten akár világbajnok is lehet. Nem lesz könnyű dolga, de a Syma csarnokban rendezendő világbajnokság előtt a vb 45 másodperces reklámfilmjében mindenkit legyőz a 23 éves vívó.

Embedly Powered

Mintha pirosba hajtana a HungáriánA raliverseny közel hozza a száguldás élményét, a baleseteket pedig főleg a szabályokat áthágó szurkolók okozzák, de az úthoz közel merészkedő nézők sem lehetnek tökéletes biztonságban. Egy helyszínen dolgozó szakértő szerint a hétvégi szabolcsi ralit még túl is biztosították, mégis megtörtént a tragédia.

Embedly Powered

via Origo
Augusztusban Győrbe jön a BL-győztes BayernHivatalossá vált, hogy augusztus 11-én Győrben lép pályára a Bajnokok Ligája-győztes, német bajnok és kupagyőztes Bayern München labdarúgócsapata.

Embedly Powered

Magyarországon dőlhet el Alonso sorsaFernando Alonso azt mondja, az idei bajnoki esélyeit alapvetően befolyásolhatja majd a Magyar Nagydíj, a versenyben maradáshoz a Hungaroringen már mindenképp Sebastian Vettel előtt kellene végeznie.

Embedly Powered

via Hir24
Megszűnik az Atlético Madrid kézilabdacsapataNémet sajtóhírek szerint anyagi gondok miatt megszűnik a spanyol Atlético Madrid kézilabdacsapata.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

All in – NBA

Kéthete véget ért a Miami Heat és a San Antonio Spurs epikus párharca és. LeBron James menybemenetelével fejeződött be az...

Close