Sportszemle — 2013/07/04 at 06:40

Sportszemle 2013.07.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Götze hatalmas öngóllal kezdett a BayernbenAz Adidas felháborítónak találta, hogy a Bayern Münchenben kedden bemutatott Mario Götze és Jan Kirchhoff egyaránt hatalmas Nike felirattal ellátott pólóban jelent meg a sajtóeseményen, és ezzel aláásta a Bajnokok Ligája-győztest támogató német márka jó hírnevét. Ez verte ki a biztosítékot A háttérben a falon rengeteg Adidas-matrica, a mezeken jól kivehető Adidas-logó, de a pólókon azoknál is hatalmasabb Nike-feliratok mindent elhomályosítottak.

Embedly Powered

Muszbek teljes gazdasági revíziót sürget a magyar kluboknálÉvről évre nő az OTP Bank Liga vesztesége, ugyanakkor a csapatokat működtető gazdasági társaságok saját tőkéje folyamatosan csökken, ezért Muszbek Mihály szerint teljes revízió alá kellene venni az élvonalbeli labdarúgóklubok gazdálkodását. Az ismert sportközgazdász ezt azon a sajtóeseményen mondta el, amelyen a magyar futball 2012-es naptári évéről készült Sportgazdasági Nagyító című elemzését ismertette.

Embedly Powered

Kemény Dénes megreformálná a vízilabdátA Magyar Vízilabda Szövetség elnöke egy-két héten belül terjeszti az elnökség elé azokat a javaslatokat, amelyeket előbb tesztelnének, majd a nemzetközi szövetség asztalára tennének. Férfiasabb, közérthetőbb játékot szeretne. Kemény Dénes hétvégén Nagyváradon, a Szent László Napokon – a Partiumi Keresztény Egyetem Janus Pannonius Szakkollégiuma által – szervezett közönségtalálkozón beszélt szabálymódosítási terveiről, amelyet az erdélyi Krónika közölt.

Embedly Powered

via Hir24

24 órás bringaverseny a HungaroringenAugusztus 3-án 14 órától másnap 14 óráig különleges, Magyarországon eddig soha nem látott, 24 órás kerékpárversenyt rendeznek a Hungaroringen. A Shimano Ring24 viadalról a szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egyéni és csapatverseny szerepel a programban, utóbbi kategóriában hat fős együttesek küzdenek meg egymással.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Red Bull 400: Európa legmeredekebb futóversenye

400 méter nem egy vészes táv a futóversenyek sorában. De mi van akkor, ha ezt az alig fél kilométert egy...

Close