Sportszemle — 2013/07/02 at 06:30

Sportszemle 2013.07.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


F1: A gumik röpködnek, a németek győznekTermészetesen a négy bal hátsó és egy bal első defekt, illetve a sportág válsága volt a legfőbb téma a nemzetközi sajtóban a vasárnapi Formula-1-es Brit Nagydíj másnapján. A német Bild Niki Lauda Kimi Räikkönenről szóló nyilatkozatára is tett egy megjegyzést.

Embedly Powered

Berki még titkolja, mivel lepi meg a világotAz olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián a napokban kezdte el világbajnoki felkészülését. Versenyek a nyáron nincsenek, az augusztus végi hazai szezonkezdésig pedig lehet csiszolni a gyakorlatát. Az antwerpeni világbajnokságon október ötödikén lesz a lólengés döntője, addig minden apró részletnek a helyére kell kerülnie.

Embedly Powered

Öt dolog, amit megtudtunk BrazíliábanMiben más ez a brazil válogatott? Lejárt-e a spanyolok ideje? Mitől akkora ász Balotelli? Tényleg szüksége van-e Neymarra a Barcának? És egy pofozógépre a közönségnek? A Konföderációs Kupa után már tisztábban látjuk a válaszokat.

Embedly Powered

via Origo

Szombaton lehet a Balaton-átúszásAmennyiben az időjárás engedi, szombaton rendezik a 31. Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között. Szántó László, a szervezőbizottság elnöke hétfőn bejelentette, a meteorológusokkal és a vízirendészettel egyeztetve csütörtökön hozzák meg a végső döntést arról, engedik-e a mezőnyt elrajtolni július 6-án.

Embedly Powered

via Hir24

Több mint 12 milliárd forintot kap az idén a 16 kiemelt sportágAz idén 12,5 milliárd forintot kap a kormány döntése értelmében a 16 kiemelt sportág. Giró-Szász András kormányszóvivő hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a 2014-től 2020-ig tartó időszakban összesen 135 milliárd forintot biztosít az állam ezeknek a sportágaknak.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A futball művészetét ünnepli az Euro 2016 logója

Michel Platini, az Európai [UEFA] és Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó Szövetség [FFF] elnöke Párizsban mutatták be a 2016-os...

Close