Sportmarketing, többféle sportág — 2013/07/02 at 11:50

Okostévéken terjed az Eurosport Player alkalmazás

by

Az LG és a Panasonic után megérkezett a Samsung Smart TV-kre is az Eurosport Player alkalmazás, amely az első regionális sportközvetítő szolgáltatás okostelevíziós platformon.

A két vezető európai sportcsatorna, az Eurosport és az Eurosport 2 többek között olyan nemzetközi szinten ismert sporteseményeket közvetít, mint a Tour de France, az Afrika kupa, vagy a Grand Slam tenisztornák, amelyek összesen együtt több mint 5000 órányi élő közvitetést tesznek ki egy évben.

Eurosport-Player

Az Eurosport Player túlmutat a hagyományos élő közvetítéseken, a nézők ugyanis minden fontos esemény alatt különböző tartalomválogatási és programozási lehetőséggel élhetnek. Például a négyből három Grand Slam tornán, a US Openen, az Australian Openen és a Roland Garroson a rajongók kiválaszthatják, hogy a hét pálya közül melyiket szeretnék követni, így biztosan nem maradnak le kedvencük meccséről. Hasonlóképpen működik ez a Snooker világbajnoki torna esetében is, ahol szintén kiválaszthatja a néző, hogy melyik asztalok mérkőzését szeretné látni. Más népszerű sporteseményeknél – többek között a Vuelta a Espana és a Giro d’Italia, az atlétikai világbajnokság, a 2013-as női labdarúgó Európa-bajnokság, továbbá az egész 2013-14-es téli síszezon – szintén ezen az elven működik a közvetítés.

Eurosport-Player_Samsung

Az Eurosport Player a Samsung TV Apps Store-ból tölthető le 40 európai országból, 13 nyelven: németül, olaszul, spanyolul, lengyelül, hollandul, angolul, dánul, románul, oroszul, svédül, csehül, finnül és norvégül. A Samsung nem az első okostévé platform, amelyen elérhető az Eurosport Player, ugyanis az elmúlt egy évben az LG és a Panasonic is bevezette az appot.

Forrás: eurosport.com

3 Comments

 1. Kedves Péter!

  Talán nem Önhöz kellene kérdéseimmel fordulnom, mégis ezt teszem, és szíves válaszában reménykedem.
  Jelenlegi tv, net, wifi, stb. szolgáltatóm, megszüntette az eurosportok adásának biztosítását. Így szomorúságom mellett, eszembe ötlött a sokat hallott – snooker közvetítésekben – eurosport play-er, Sokat nem tudok róla, de ami fontos, hogy még az ‘asztalok’ nézését is megválogathatom, máris örömmel tölt el:-)
  De:
  1, Valóban ad ilyen lehetőséget?
  2, Hogyan működtethetem magamnál, illetve lakásomban a play-ert?
  3, Kitől, hol értesülhetek ezzel kapcsolatos információkról, előfizetéséről, stb.?
  4, Angol tudásom, stb. minimális, így kérdésem, hogy tervezik-e magyar nyelvűre is a közvetítéseket?
  5.Milyen eszközök szükségesek vételéhez, stb.?
  6, Fogom tudni nézni a laptopomon is? Vagy minden tv-hez, laptophoz, stb. külön eszköz szükséges?
  7, Maradt-e az előfizetési díj az idei évre? Ez ugye, kb. 25 euro/év, ha jól értelmeztem.

  Szíves válaszát előre is köszönöm! Szeretettel üdvözlöm, Dávid Ágnes

  • Kedves Ágnes,

   A sportsmarketing.hu egy sportmarketing témájú híroldal. A Eurosport Player nem a mi szolgáltatásunk, erről a Eurosport tud bővebb felvilágosítást adni. A Eurosport Player oldalán (http://www.eurosportplayer.com/) elérhető információk alapján havi (6,99 euró/hó), vagy éves előfizetést (59,99 euró/év) lehet váltani. Ezért a díjért a Eurosport Player elérhető számítógépen (Windows és Mac), mobileszközön (Android és iOS), illetve streamen keresztül internet kapcsolattal rendelkező okostévén. A közvetítések elérhetők magyar nyelven is.
   Felhívom figyelmét, hogy a fenti információk tájékoztató jellegűek, hivatalos információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a Eurosport Player oldalon keresztül (http://www.eurosportplayer.com/).

   Üdvözlettel:
   Zsédely Péter

 2. Kedves Péter!

  Köszönöm szíves válaszát, és szeretettel üdvözlöm,
  Dávid Ágnes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.07.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close