Sportszemle — 2013/07/01 at 06:50

Sportszemle 2013.07.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Túraautó-vb: Michelisz nem indul, veszélyben az argentin verseny isBár a szerelők mindent megtettek, a vártnál jóval súlyosabb Michelisz Norbert autójának a sérülése. A Zengő Motorsport hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem indulnak a portugáliai második futamon, de még a világbajnokság következő állomásán, Argentínában is kérdéses a rajthoz állásuk.

Embedly Powered

A sikeres 1970-es éveket idézi meg a Diósgyőr új mezeAz idén 103 éves Diósgyőr egy sikeres korszak felidézésével igyekszik az újkori győzelmek útjára lépni. Jól festenek az új mezben Rudolfék, most már “csak” a nagy elődökhöz méltó játék kellene…

Embedly Powered

Mi az a bossaball és mire jó?Röplabda, foci, gimnasztika – ebből a három sportágból áll össze egy negyedik, amit a Bossaball Hungary csapata próbál minél több emberrel megismertetni Magyarországon. A bossaball az egyik leglátványosabb és leglazább nyári sport, amit nem csak a strandon lehet játszani, hanem télen, fedett pályán is.

Embedly Powered

Berki Krisztián már a szeptemberi vébére készülMegújulni muszáj – vélekedik Berki Krisztián. Egyrészt azért, hogy magának a versenyzőnek ne legyenek annyira monotonok az edzések, másrészt mert a világ maga is folyamatosan változik, s a tornában egyre erősebbek az ellenfelek A Felix Promotion sportmenedzser irodával együttműködő olimpiai bajnok ezekben a hetekben mindent a világbajnoki felkészülésnek rendel alá – versenyek nincsenek, augusztus végén kezdi a szezont itthon, majd szeptemberben következik a vb Antwerpenben.

Embedly Powered

MSÚSZ: a Nemzeti Sport munkatársait is díjazták a sportújságírás világnapjánBodor Ferenc újságíró és Németh Ferenc fotós kapott életműdíjat a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) világnapi ünnepségén szombaton.

Embedly Powered

Elfogadta a kormány egyes kiemelt sportágak fejlesztési igényeinek támogatásátElfogadta a kormány az egyes kiemelt sportágak sportfejlesztési elképzeléseinek és igényeinek támogatását – tájékoztatta a kabinet döntéséről a kormányszóvivő vasárnap délelőtt az MTI-t.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.06.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close