Sportszemle — 2013/06/28 at 06:30

Sportszemle 2013.06.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar a Real kispadján? Nem, nem ülhetneEgy futballedzőnek hitelesnek, jó megjelenésűnek és példaképnek kell lennie. Ez annak a Szalai Lászlónak a hitvallása, aki az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) edzőképzésének magyarországi irányítója. A januárban kinevezett matektanár személyesen őrködik a kiválasztásnál, célja a presztízsrombolás megakadályozása: Dragóner, Vincze Ottó az első áldozatok.

Embedly Powered

Női kézi BL: horvát és svájci ellenfél vár az FTC-re és az ÉrdreAz Európai Kézilabda-szövetség (EHF) Bécsben elkészítette a női Bajnokok Ligája selejtezőjének sorsolását. Ennek értelmében eldőlt, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria a horvát Lokomotiva Zagrebbel, az ÉTV-Érdi VSE pedig a svájci Zug Handballal találkozik a selejtezőcsoport elődöntőjében. A várakozások szerint a két csapat az egymás elleni fináléban dönthet a főtáblás továbbjutó helyről.

Embedly Powered

Forma-1-es futamok tűnhetnek el EurópábólBernie Ecclestone szerint a tengerentúli futamok miatt és gazdasági szempontok alapján változhat a versenynaptár az elkövetkezendő két évben

Embedly Powered

via Hir24
Ti mind gyilkosok vagytokSzombaton elrajtol a világ legnagyobb kerékpáros körversenye, a Tour de France, amelyen biztosan nem lesz címvédés, miután a tavalyi bajnok brit Bradley Wiggins sérülés miatt nem indul. Az elmúlt időszak doppingbotránya, a korábbi győztes Lance Armstrong és Jan Ullrich vallomása ellenére szinte biztosra vehető, hogy ismét hatalmas lesz az érdeklődés a verseny iránt, a hegyekben fürtökben fognak lógni a szurkolók, ugyanis a Tour mindig is Tour marad.

Embedly Powered

via Origo
Erdei: A bunyóhoz kell a csibészségA Sport TV Mai helyzet című műsorában Erdei Zsolt, világbajnok ökölvívó elmondta, mely edzők voltak rá a legnagyobb hatással, és hogy miért kell a bunyóhoz a csibészség.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Orosz-ukrán közös futball liga a láthatáron?

Alexej Miller, a Gazprom vezérigazgatója, fenntartja, hogy az orosz és ukrán klubok részvételével tervezett határokon átnyúló labdarúgó bajnokság, a Unified...

Close